reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 4 Ocak 2019 1371 Görüntüleme

Hanefi Dilmaç, MHP’yi ziyaret etti

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve ilçe yönetimi MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman'ı ziyaret etti.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve ilçe yönetimi MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ı ziyaret etti.

Toplantıda Cumhur İttifakının yüzde 56 oy oranının üzerine çıkmak için çalışma yapılacağına vurgu yapıldı.Ziyarette AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’a İlçe Başkan Yardımcıları Deniz Soytemiz, Gökhan Kaplan, Fatih Sağlam ve Yusuf Avşar eşlik etti.KARAMAN: “ŞER İTTİFAKININ ATAKLARINA KARŞI ÖNLEMLERİMİZİ ALMIŞ DURUMDAYIZ”

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, “Daha önce Cumhur ittifakının ortak adayı Sayın Murat Aydın ilçemizi ziyaret etmiştir. Bu süreçte çıkan sonuç neticesinde bizim üzerimize düşen görev Cumhur İttifakına zarar getirmeyecek şekilde çalışmak, Cumhur İttifakını Beykoz’da en üst noktaya çıkarmaktır. Şer İttifakının ataklarına karşı da her türlü önlemlerimizi almış durumdayız.  Biz biriz ve beraberiz. Büyüklerimizin almış olduğu kararlar neticesinde milletimizin, vatanımızın, devletimizin bekası noktasında Cumhur İttifakı önemlidir. Mübarek bir yola çıktık, hayırlı olmasını diliyorum. ” diye konuştu.DİLMAÇ: “OY ORANIMIZI BİRLİKTE ARTIRACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Hanefi Dilmaç şunları ifade etti: “Biz Beykoz’da MHP’yle birlikte daha önceki Cumhur İttifakı sonucunda çıkan sonuçlarda verilen desteği net olarak görüyoruz. Dışarda söylenen hiçbir şeyin doğru olmadığını sandıklardan çıkan sonuçlarda gördük. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum. Biz Beykoz’da birlikte yüzde 56 oy aldık. Bu yerel seçimde de Cumhur İttifakı devam ediyor. Oy oranımızı birlikte artıracağımıza inanıyoruz. Bu ittifakta iki ilçe başkanının söylemleri önemli ve doğrudur. Bizim muhatabımız sizsiziniz ve çalışmalarımızı birlikte yapacağız.”Yapılan açıklamaların ardından ilçe başkanları basının sorularına şöyle cevap verdi:

DİLMAÇ: “BİZ TEŞKİLAT OLARAK ADAYIMIZIN ARKASINDA DURACAĞIZ”

Beykoz kamuoyunda özellikle sosyal medya üzerinden Cumhur İttifakının adayı Murat Aydın’a yapılan bazı eleştiriler ile ilgili gelen soruya cevap veren AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç; “ Biz istişareye açık bir teşkilatız. Kamuoyu araştırmalarına ve parti teşkilatının yapacağı değerlendirmeye önem veren bir partiyiz. Lider esaslı siyaset yapıyoruz. Bize, partimizin genel başkanının ortaya koymuş olduğu tavrın arkasında durmak düşer. Türkiye genelinde yapılmış olan kamuoyu araştırmaları olsun, parti içinde yapılan değerlendirmeler olsun, biz adaylarımızı böyle belirliyoruz. 15 tane aday adayımız vardı, zaman zaman aday adayı olmamama rağmen benim ismimde geçmiştir. Partinin yetkili organları yapmış olduğu çalışmalarla Murat Aydın’ın burada Beykoz’da daha başarılı olacağına karar vermiştir. Ben ilçe başkanı olarak, daha sonrada ilçe teşkilatında görev yapan arkadaşlarımız, hem de üyelerimiz bunun arkasında durmak durumundayız. Yapılan eleştirilerin ne olduğunu bilemem. Vatandaşın şahsi eleştirilerini saygıyla karşılarız. Ama bizim parti teşkilatından birisi böyle bir şey yaparsa bizim parti disiplini var, ama ben herhangi bir görev vermiş olduğumuz yetkili bir arkadaşımızın adayımız hakkında olumsuz bir şey söyleyeceğine inanmam. Böyle bir şey yaparsa da disiplin kurulu gereğini yapar. Biz teşkilat olarak adayımızın hem arkasında duracağız hem de projelerini vatandaşımıza anlatarak MHP’nin de katkılarıyla Beykoz’da yüzde 56’nın üzerinde oy alacağız.”MHP KENDİ MECLİS ÜYESİ LİSTESİNİ ÇIKARACAK

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Belediye başkan adayında ittifak olduğunu ancak MHP İlçe Başkanlığı olarak meclis üyesi listesini kendilerinin yapacağını, ortak liste çıkarmak gibi bir ittifak olmadığını söyledi.DİLMAÇ: “KAŞITOĞLU İSTEDİĞİ ZAMAN GELEBİLİR, BURASI ONUN EVİ”

AK Parti’den istifa eden eski Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ile ilgili soruya cevap veren Dilmaç şöyle konuştu: “Biz temelleri sağlam olan bir partiyiz. Bizim içimizde bizden daha önce görev yapmış olup, istifa ederek diğer bir partiden aday olabilecek olan arkadaşlarımız da var. Muharrem Kaşıtoğlu partimizde uzun zaman hizmet vermiş bir arkadaşımız. Biz AK Parti teşkilatı olarak kendisi istifa etmiş olsa dahi hala AK Partili olduğuna inanıyoruz. Bu ev onun evi. İstediği zaman gelebilir. Biz adayımız açıklandıktan sonra kendileriyle ve bölgemizde siyaset yapan arkadaşlarla bir daha görüşmeyi düşünüyoruz.”DİLMAÇ: “DİĞER PARTİLERİN ADAYLARI DETAY BİZİM İÇİN”

Dilmaç sözlerine şunları ekledi: “Biz Cumhur İttifakı olarak yüzde 56 üzerinde nasıl oy alacağımızla ilgileniyoruz. Diğer partilerin adayları detay bizim için.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb