reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 22 Nisan 2024 228 Görüntüleme

Beykoz’da öğrencisini taciz ettiği iddia edilen müdür yardımcısına hapis cezası

Beykoz'da öğrencisini taciz ettiği iddia edilen Mehmet Y. için 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Beykoz’da öğrencisini taciz ettiği iddia edilen Mehmet Y. için 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Beykoz’daki bir lisede müdür yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Y’nin (49) aynı lisede öğrencisi olan 18 yaşındaki Ş. E’yi taciz ve tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz Haziran ayında öğrencisi Ş. E’yi evine bırakma bahanesiyle arabasına alan Mehmet Y, iddiaya göre önce sözlü olarak daha sonra fiziksel olarak genç kıza cinsel istismarda bulundu.

Mehmet Y’nin aracı ormanlık alana sürmesi üzerine Ş.E. müdür yardımcısının elinden zor kurtuldu.Genç kızı evine bırakmak üzere arabasına alan Mehmet Y, genç kıza “Beni tahrik ediyorsun, çok güzelsin” ifadeleriyle taciz içerikli konuşmalar yaptı. Bu da yetmezmiş gibi Ş. E’nin vücuduna dokunarak öpmeye yeltendi.

Yaşadıkları karşısında korkan genç kız kendisini istismar etmeye çalışan adamı iterek arabadan kurtuldu. Panikle yaşananları ailesine anlatan Ş.E. durumu savcılığa intikal ettirdi.

Müdür yardımcısı Mehmet Y. hakkında suç duyurusunda bulunan Ş.E. ve babası A. E’nin şikayetiyle olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gözaltına alının şüpheli Mehmet Y. suçlamaları reddederek genç kızın kendisine iftira attığını ileri sürdü.

Ancak genç kız okula giderek şüpheliyle yan yana geldi ve söz konusu olayla ilgili konuşma bahanesiyle şüpheli müdür yardımcısının ikrar içeren konuşmasını ses kaydına aldı.

Savcılığa sunulan ses kaydında şüpheli Mehmet Y’nin “Orada aklı selim değildim, ne yapayım görmedi gözüm” şeklinde konuştuğu ortaya çıkarken savcılık, skandal ses kaydını delil olarak kabul etti.

Şüpheli müdür yardımcısına “Çocuğun cinsel istismarı” suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb