reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 4 Ocak 2019 1423 Görüntüleme

Ünlü: “Beykozlulara Sözümüz Var: Beykoz’u Beykozlular Yönetecek!”

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Nafiz Ünlü AK Parti Beykoz’da Belediye Başkan Adayının Beykoz dışından gösterilmesinin ardından bir basın açıklaması yaparak Beykozlulara seslendi. 

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Nafiz Ünlü AK Parti Beykoz’da Belediye Başkan Adayının Beykoz dışından gösterilmesinin ardından bir basın açıklaması yaparak Beykozlulara seslendi. 

Ünlü basın açıklamasında; “Onlara göre Beykoz’da Beykoz’u yönetebilecek uygun aday yokmuş. İşte bu yüzden, boğazına kadar borç ve probleme batırdıkları Beykoz’u şimdi de Beykoz’un B’sini bilmeyen başka bir ismi ithal ederek kurtarmaya karar verdiler.” Dedi.

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Nafiz Ünlü basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

BEYKOZ KAMUOYUNA

Saygıdeğer Beykozlu hemşehrilerim,

Gündemimiz yoğun. Biliyoruz ki, sizler de en az bizim kadar genelde ülkemizin, yerelde de Beykoz’umuzun içinde bulunduğu darboğazdan çıkması için elinizi taşın altına sokmaktan çekinmiyorsunuz.

Tam da bu noktada 31 Mart 2019 tarihindeki yerel seçimlerinin bu ülkenin kaderini belirleyecek seçimler olacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Ülkemiz, tarihin hiçbir döneminde bu derece keyfi, ayrıştırıcı ve yanlı yönetilmemişti. Bunu sadece merkezi yönetimde değil aynı zamanda yerel yönetim modelinde de çok net bir şekilde görüyor ve yaşıyoruz. Bugün geldiğimiz yer ise aydınlık bir Türkiye arzusundaki vatandaşlarımız için hakikaten dehşet verici bir noktadır.

Değerli hemşehrilerim, iktidarın Beykoz’a ve Beykozlulara bakışını son hamlesiyle bir kez daha teyit etmiş olduk. Onlara göre Beykoz’da Beykoz’u yönetebilecek uygun aday yokmuş. İşte bu yüzden, boğazına kadar borç ve probleme batırdıkları Beykoz’u şimdi de Beykoz’un B’sini bilmeyen başka bir ismi ithal ederek kurtarmaya karar verdiler. Çünkü biliyorlar ki, bu kez Beykoz halkı, AKP’nin yıllardır uydurduğu masallara inanmayacak ve oynanan büyük oyunu bozacak. Şimdi mecbur kaldıkları için oyundaki kartları başka isimlerle dağıtma kararı aldılar

Bir Cumhuriyet Halk Partili olarak inanın bizim dahi bugüne dek AKP’ye inanmış, oy vermiş vatandaşlarımız adına içimiz sızladı. Eğer bir toplum, yaşadığı bölgenin nasıl ve kimler tarafından yönetileceğine karar veremiyorsa bunun adı demokrasi olamaz.

O yüzden, aday adayı olduğumuz ilk günden itibaren söylediğimiz her şeyi artık daha bir gür sesle dillendiriyoruz.

Sevgili Beykozlu hemşehrilerim… Sizlere söz veriyorum, Beykoz’u Beykozlular yönetecek!

Ömrünü, Beykoz’da geçirmiş bir kardeşiniz olarak, bölgemizin sorunlarının çok net biliyorum. Ama daha da önemlisi bu sorunları hızlıca çözecek projelere de sahibim.

Birbirinden özel 25 proje ile cennet parçası Beykoz’umuzu en kısa süre içerisinde hak ettiği değere kavuşturarak Beykozluların yaşamaktan büyük mutluluk duyacağı bir cazibe merkezine dönüştüreceğiz.

Elbette önümüzde başta imar olmak üzere işsizlik, alt yapı, ulaşım ve eğitim gibi kritik, büyük ve birikmiş sorunlar olduğunun farkındayız. Ama bunların hiç biri gözümüzü korkutmuyor. Sizlerin de korkutmasın. Çünkü bu sorunların vizyon ve kadro kalitemizle hallolacağını çok net biliyoruz biz. Bu sorunların halktan kopuk, tepeden inme kararlarla çözülmesi mümkün değildir. Bundan dolayı Beykoz halkının yüreği ferah olsun.

Nasıl Beykoz’u Beykozluların yöneteceğinin sözünü verdiysek, aynı zamanda bu sorunların çözümünde yetkinin yine Beykozlularda olacağının sözünü veriyoruz sizlere.

Yani başta imar problemi olmak üzere Beykozluların mutlu edilmeyeceği hiçbir çözümü çözüm olarak görmeyeceğiz!

Çünkü bizim başkaları gibi kaçıp gideceğimiz bir başka yerimiz, başka bir yuvamız yok. Çünkü biz Beykozluyuz!

Önümüzdeki günler içerisinde kapı kapı, birey birey dolaşarak, yaratacağımız ortak sinerjiyle Beykozluların neleri başarabileceğini herkes çok iyi görecek.. Biz inanıyoruz, sizler de inanın…

Bu vesile ile bir kez daha yeni yılınızı kutlar, aydınlık bir Türkiye, mutlu bir Beykoz umuduyla saygılarımı sunarım.

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Nafiz Ünlü

  1. NAFİZ ÜNLÜ KİMDİR?

Dr. Nafiz Ünlü, küçük yaşlarda ailesiyle beraber Beykoz’a taşındı. İlk, orta ve lise eğitimini Beykoz’da tamamlayan Ünlü, yükseköğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nde, yüksek lisansını İngiltere’de, doktorasını ise İstanbul Üniversitesi’nde bitirdi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bir dönem İngiltere’de üst düzey yöneticilik yapan Dr. Nafiz Ünlü, TÜBİTAK’ta AR-GE uzmanı ve danışmanı olarak da görev aldı. Üç dönem CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda Başkan Yardımcılığı ve Saymanlık gibi görevlerde bulunan Ünlü, Beykoz Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanlığı’nın yanı sıra Uludağ Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi gibi pek çok devlet ve vakıf üniversitesinde öğretim üyeliği yaptı. Halen bir devlet Üniversitesi’nde Siber Güvenlik üzerine master ve doktora dersleri vermektedir.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb