reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 21 Nisan 2024 198 Görüntüleme

KAVACIKSPOR SEZONU KAPATTI 1-2

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Kavacıkspor her iki takım için son derece önemli karşılaşmada Leventspor'a 2-1 mağlup olup TFF Bölgesel Amatör Lig beklentisine noktayı koydu.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Kavacıkspor her iki takım için son derece önemli karşılaşmada Leventspor’a 2-1 mağlup olup TFF Bölgesel Amatör Lig beklentisine noktayı koydu.Leventspor ise aldığı galibiyetle son hafta öncesi çok önemli bir avantajın sahibi oldu.

Stat : İBB Beyoğlu Stadı

Hakemler : Kadir Akpınar, Tuna Kovancı, İlyas Özyurt

4.Hakem Gökhan Hacıoğlu

Leventspor : Muhammed, Serhat ( Dk.66 Ersin ), Osman, Talip, Yunus Emre, Murat, Yunus ( Dk.84 Şakir ), Çetin, Ömercan ( Dk.76 Emre ), Metin ( Dk.76 Kadir ), Batuhan

Yedekler : Cihan, Ceyhun, Yasin, Fikri, Emirhan, Çağdaş

Antrenör : Metin Uzun

Kavacıkspor : Eray, Nuri, Burak, Adem Sim ( Dk.74 Gökhan Ukşal ), Adem İnanç, İsmail Hakkı ( Dk.60 Yunus Akman ), Arda Çetinkol, Cenker, Volkan, Gökdeniz ( Dk.82 Muhammed Ensar ), Arda Tuzluoğlu

Yedekler : Emirhan, Orhan, Yaşar, Yusuf, Doruk, Cem Taha, Berat Ali

Antrenör : Erdem KodalakGoller : Dk.22 Batuhan, Dk.68 ( Penaltıdan ) Ademi İnanç, Dk.75 Ömercan

Kırmızı Kartlar : Dk.87 Talip Kaban, Dk.90 Çetin ( Leventspor ), Dk.90+1 Cenker Coşkun ( Kavacıkspor )

Dk.9 Metin’in ağdan yerden ortasında Batuhan’ın vuruşunda top Kavacık Kalecisi Eray Seyyal’da kaldı.

Dk.12 Leventspor’da Metin ile kullanılan serbest atışta Osman’ın yerden vuruşunda top uzak kale yönünden auta çıktı.

Dk.21 Leventspor atağında topla buluşan Batuhan’ın ceza alanı yayı üzerinden  çektiği sert şutta Kaleci Eray sağın uzanıp topu kornere gönderdi.

Dk.22 Metin ile soldan kullanılan korner atışından gelen topa ön tarafta koşusunu yapıp etkili bir kafa vuruşu yapan Batuhan kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk.30 Kavacıkspor adına sol kanattan Volkan Sipahi ile kullanılan korner atışından gelen topa iyi yükselen Adem İnanç’ın kafa vuruşunda top Kaleci Muhammed’de kaldı.

Dk.68 Ani gelişen Kavacıkspor atağında koşu yoluna atılan topla sağdan ceza alanına giren Arda Tuzluoğlu’na Talip Kaban’ın müdahalesi sonrasında penaltı kararı çıktı. Topun başına geçen Kaptan Adem İnanç etkili bir vuruşla durumu eşitledi 1-1

Dk.72 Sağ kanattan iyi kaçan Burak Gür’ün ceza alanı arka yönüne yaptığı ortada topla buluşan Adem Sim çizgiye inerken çaprazdan sert bir şut çekse de Kaleci Muhammed ön direk yönünde topu çıkardı.Dk.75 Kendi yarı alanından koşu yoluna atılan topla buluşan Ömercan, kendisi ile aynı anda ceza alanına doğru atağı kesme niyetindeki Kaptan Adem İnanç’ı geçip soldan ceza alanına girdiği anda sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-1

Dk.87 Daha önceden penaltı kararında sarı kart gören Leventspor’un tecrübeli ismi Talip Kaban, gelişen Kavacıkspor atağında yaptığı müdahale sonrasında önce ikinci sarı kartını ardından çıkan Kırmızı Kart ile oyun dışı kaldı.

Dk.90 Bu kez da Çetin rakibine yaptığı müdahale sonrasında ikinci sarı ve ardından Kırmızı Kart ile oyun dışı kalınca Leventspor 9 kişi oynamak zorunda kaldı.

Dk.90+1 Maça verilen 9 dakikalık uzatma anlarının ilk dakikasında Leventspor savunmasının sağ bölgesinde gerilen oyun sonrasında bir Kırmızı Kart’ta Kavacıkspor’dan Cenker Coşkun’a çıktı.

Dk.90+8 Ani gelişen Leventspor atağında sağdan hızla ceza alanına yönelen Emre’nin çektiği şutta Kaleci Eray uzanıp ayaklarıyla topu çıkardı.

Müsabakanın ardından Kavacıkspor’da hüzün yaşanırken, Leventspor’da ise galibiyet coşku ile kutlanırken TFF Bölgesel Amatör Lig için son hafta maçı beklenmeye başlandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb