reklam reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 28.01.2018 1580 Görüntüleme

KIZILELMA – ŞEHİTLİK VE ÖLÜM

Kızılelma Türkler tarafından değişik şekillerde tasvir edilmiştir.

Kızılelma bir semboldür. Ulaşılmak istenen hedef, kat edilmesi gereken bir yol, bir adil yönetim kurma arzusudur. Türkler İslamiyet ile birlikte milletleşme sürecini tamamlaması Kızılelma kavramını da o anlamda anlam kazandırmıştır. Aynı zamanda İslamiyet de yeni bir fetih ruhu kazanmıştır. İslamiyet öncesi Kızılelma nedir sorusuna vereceğimiz cevap, Güneşin doğduğu yerden battığı yere kadar fethetmek olurdu. İslamiyet sonrası Kızılelma dünyaya nizam vermek ve ila-yı kelimetullah için çalışmak olurdu. Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız geçenlerde açıkladı bizim Kızılelma’mız 2023-2053 hedefleridir diye.

Askerimize, Mehmetçiğimize soruyorlar;

-Hedef neresi?

-Kızılelma

-Ailene mesajın var mı?

-Beklemesinler

-Millete mesajın var mı?

-Ne söyleyeyim abi, BU VATANI BÖLEMEYECEKLER!

İşte bu ruh Sakarya’da Dumlupınar’da Çanakkale de en son 15 Temmuz da bizi zafere götürdü içerideki hainler bu ruhun,  bu ruhun bayrak aşkının, bu vatan aşkının, bu ezan aşkının,  bu dava aşkının, yok olması için hainlik ediyor.

Sayın dostlar, sayın arkadaşlar, sayın kardeşlerim tabi ki hepimiz aynı düşüncede olmak zorunda değiliz. Aynı anneden babadan olanlar bile ayrı düşüncelerde.  Aynı düşüncede olmayabiliriz ancak saygı göstermeliyiz. Ayrı düşüncelerde olmak farklı bu kardeşliğimizi, dostluğumuzu, bütünlüğümüzü bozmaz, bozmamalı.

Ancak! Teröristleri savunan, PYD, YPG’ye DEAŞ’a destek vermek ayrı düşüncelerde olmak anlamına gelmiyor. Bunun adı VATAN HAİNLİĞİ, bunun adı Namussuzluk,  bunun adı Şerefsizlik!

Ermeni Patriği bile Türkiye’nin zaferi için dua ediyor da içerdeki bizden görünenlere ne oluyor?

Sizler hangi millettensiniz?

Sizler hangi soydansınız?

Ey tabipler birliği!

Ey mimarlar birliği! Dahası neler var neler?

Sizler hangi soysuzun soyundansınız?

Unutmayın nasıl yaşarsan yaşa, nasıl davranırsan davran, nasıl konuşursan konuş, ÖLÜM VAR. VATANI İÇİN ÖLENE ŞEHİDLİK, Siz hainlere Lağım çukuru İnşallah. Hainler için yaşasın CEHENNEM!

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb