reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 2 Aralık 2023 495 Görüntüleme

Metin Külünk Beykoz’da “Yeniden İstanbul” Kampanyasını Anlattı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Metin Külünk, Beykoz'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Metin Külünk, Beykoz’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.AK Parti İBB Aday Adayı Metin Külünk, Beykoz’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Külünk, siyasi partileri ve esnafı ziyaret ederek vaatlerini ve “Yeniden İstanbul” kampanyasını anlattı.Metin Külünk ziyaretlerine AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığıyla başladı. Külünk’ü İlçe Başkanvekili Hayrettin Yanık, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ağırladı. Külünk, partililere aday adaylık sürecinde başlattığı “Yeniden İstanbul” kampanyasını anlattı.Ziyaretlerinin devamında CHP Beykoz İlçe Başkanlığına giden AK Parti İBB Aday Adayı Metin Külünk, burada İlçe Başkanı Mahir Taştan ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.Daha sonra BBP Beykoz İlçe Başkanı Masum Ustabaşı’nı da ziyaret etti.İstanbul’u kazanmak için yollara düştüğünü ve ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Metin Külünk, Beykoz Çubuklu Mahallesi Eski Başkanı Salih Kök ile bir araya geldi.

Külünk, misafirperverliklerinden ötürü Kök ve beraberindekilere de teşekkür etti.Ziyaretlerine Çubuklu Mahallesinde devam eden Metin Külünk, ilk olarak Şehit Görkem Taş’ın ailesini ve daha sonra eski Belediye Meclis Üyesi Tuncer Dede’yi ziyaret ettikten sonra Kavacık semt pazarını gezdi ve Kavacık esnafına da selam verdi.Metin Külünk, Akbaba’da Akbaba köftecisinde mutfağa girerek hazırlıklara yardımcı oldu.

 

AK Parti İBB Başkan Aday Adayı Külünk, gün boyu ilçe genelinde ki ziyaretlerinin ardından akşam saat 19.30’da Çavuşbaşı’nda Atabay Cafe’de vatandaşlarla bir araya gelerek “Yeniden İstanbul” kampanyasını anlattı ve vatandaşların sorularını yanıtladı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb