reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 3 Aralık 2023 407 Görüntüleme

KAVACIKSPOR K, ÇEKMECE’DEN 3 PUANIN NEŞESİ İLE DÖNDÜ

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubuna dahil maçlardan birinin adresi Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadıydı.

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubuna dahil maçlardan birinin adresi Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadıydı.

Grubun iddialı takımlarından olan Kavacıkspor, karşısında oldukça dirençli ve kendi yarı alanında daha fazla atak geliştiren bir takım buldu.Maçın genel tablosuna bakıldığında belki de çok farklı bitebilecek maçı ev sahibi takım futbolcularının son vuruş hataları, Kavacıkspor Kalecisi Eray Seyyal ve savunmasının dikkatli oyunu sonrasında Beykoz temsilcisi 1-0 kazanıp evinde bereketli bir dönüş yaptı! 1-0

Stat : K.Çekmece Belediyesi Yeşilova Kemal Aktaş Stadı

Hakemler :  Fikret Hakan Abay, Zekeriya Emre Karaduman, Mesude Kip

K.Ç. Tokat Bereketli : Elyamin, Özkan, Kerem ( Dk.81 Halil İbrahim  ), Serkan ( Dk.70 Mevlüt  )Alpaslan, Hacı Arif, Tolunay, A. Rahman, Ufuk, Emre, Tugay

Yedekler : Oğuzhan, Murat Can, M. Kadir, Eren Salih, İbrahim,  Salim Efe, Mürsel, Yusuf

Antrenör : Levent Sarıca

Kavacıkspor : Eray, Burak, Aden İnanç, Adem Sim ( Dk.52 Ertuğrul ), Baran, Arda Tokaç  ( Dk.88 İsmail Hakkı ), Mehmet, Muhammed Ensar ( Dk.46 Arda Çetinkol ), Berat Ali ( Dk.70 Mahmut Kemal ), Arda Tuzluoğlu, Nuri

Yedekler : Emirhan, Kutay, Yaşar,  Taha Yener, Kadir

Antrenör : Erdem Kodalak

Goller : Dk.32 Penaltıdan Adem İnançDk.13 Kavacıkspor atağında Mehmet Yazıcı’nın uzaktan çektiği şutta top yandan auta çıktı.

Dk.16 Soldan yapılan ortada Tugay Tunç’un röveşatasında top yan direğin yanından aza farkla auta çıktı.

Dk.18 Yine sol kanat organizasyonu ile gelişen ev sahibi takım atağında Tugay Tunç ceza alanı dışından sert bir şut çekse de Kaleci Eray soluna uzanıp topu çıkardı.

Dk.22 Kendi yarı alanından etkili bir çıkış yapan ev sahibi takımda Tugay sağdan kaçan Ufuk’un koşu yoluna topu bıraktı, onun da ceza alanı yaptığı ortada topla buluşan yine Tugay olurken, kontrol ettikten sonra kaleye yöneldi, Kaleci Eray’ı da geçti vuruşunda araya giren Bara topu çelerek mutlak golü engellemiş oldu.

Dk.30 Tokat Bereketli atağında topla en son buluşan isim Özkan olurken sol çaprazdan çektiği sert şutta top uzak kale direği yanından auta çıktı.

Dk.32 Sağ kanattan ani gelişen Kavacıkspor atağında Arda Tuzluoğlu topla buluşup hızla rakip alanda koşusunu yaptı, ceza alanına girdiği anda yapılan müdahale ile yerde kalınca karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Yeşil-Beyazlı ekibin Kaptanı Adem İnanç ters köşeden fileleri havalandırdı 1-0Dk.36 Ev sahibi takım atağı kornere dönüştü. Sol kanattan kullanılan atışta ceza alanına inen yüksek topa iyi yükselen Hacı Arif Evmez’in kafa vuruşunda top üst direkten geri döndü.

Dk.40 Sol kanattan gelişen ev sahibi takım atağında ceza alanı arka direk yönüne yapılan ortada bom boş durumda topla buluşan Ufuk zoru başarıp topu yandan auta gönderdi.

Dk.46 İkinci yarının ilk etkili atağı ev sahibi takımdan geldi. Ufuk Kuru sol taraftan kaçıp çizgiye inip kaleye yönelse de ön direkte kendisini karşılayan Kaleci Eray Seyyal topu uzanıp kornere çeldi.

Dk.51 bu kez sol kanat atağına çıkan konuk Kavacıkspor takımı oldu. Topla buluşan Nuri dikine gittikten sonra ceza alanına giriş yaptı çektiği sert şutta Kaleci Elyamin uzanıp topu çıkardı.

Dk.59 Tokat Bereketli takımında Tugay Tunç imzalı bir deneme de uzaktan gelirken Kaleci Eray Seyyal sağına uzanıp direk dibinden topu çıkardı.Dk.77 Sol kanattan bir kez daha atağa çıkan Kavacıkspor’da Nuri çizgiye inmeden ceza alanı arka direk yönüne koşusunu yapan Mahmut Kemal’e topu gönderse de zamanlama hatası ile yükselen Yeşil-Beyazlı futbolcunun vuruşunda top yandan auta çıktı.

Dk.78 Karşı atakta yapılan faul sonrasında kazanılan serbest atışta A. Rahman’ın vuruşunda top yandan auta çıktı.

Dk.80 Yine ani bir çıkış deneyen konuk takımda Arda Tuzluoğlu sağdan iyi kaçtı ön direk yönüne koşusunu yapan Mahmut Kemal’e topu aktarsa da onun vuruşunda açıyı kapatan Kaleci Elyamin topun sahibi oldu.

Dk.84 Halil İbrahim ile gelişen atakta sağ taraftan ceza alanına girdikten sonra yapılan vuruşta Zeynel Baran bir kez daha çizgi önünden topu çıkaran isim oldu.

Dk.90+7 Maça verilen 7 dakikalık sürede bir de sakatlık anı geçilirken son saniyeler atağında rakip ceza alanı yayı üzerinde Hacı Arif düşürüldü. Kazanılan serbest atışta son şansta topun başına Özkan geçti çektiği çok sert şutta Kaleci Eray doksandan uzanıp topu kornere çeldi. Kornerden gelen topa karambolde yapılan vuruşta Baran bir kez daha topu çizgi önünden çıkardı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb