reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 23 Mart 2024 199 Görüntüleme

KAVACIKSPOR BEŞYÜZEVLER MAÇINA HAZIR

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda mücadele eden Kavacıkspor'da Pazartesi günü oynanacak Beşyüzevlerspor müsabakasının hazırlıkları tamamlandı.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda mücadele eden Kavacıkspor’da Pazartesi günü oynanacak Beşyüzevlerspor müsabakasının hazırlıkları tamamlandı.

Yeşil-Beyazlı ekip Takım Antrenör Erdem Kodalak yönetiminde hafta boyunca sıkı bir antrenman süreci yaşarken moral-motivasyon olarak da üst seviyelere çıkılmış durumda.MAÇI KAZANIRSAK YOLU YARILARIZ!

Beykoz temsilcisinde Kulüp Başkanı Enes Kararmaz Beşyüzevler maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkılacağını hatırlatırken, ” Klasman Grubuna çok güzel bir başlangıç yaptık. Şimdi camia olarak Beşyüzevlerspor müsabakasına kilitlenmiş durumdayız. Alacağımız galibiyetin anlamı büyük olur ve yüzde elli şansa ulaşmış oluruz. Herkes bunun bilincinde, Pazartesi günü Beykoz’a neşeli bir dönüş yapmak istiyoruz ” diye konuştu.

MAÇIN ARDINDAN 6 PUANA ÇIKMAK İSTİYORUZ

Beykoz temsilcisinde Sportif Direktör Murat Yılmaz ise gençlerle, tecrübeli oyuncuların uyumuna sahne olan bir kadro yapısına sahip olduklarını söylerken, ” Biz de her takım gibi çıkılacak 7 maçın her biri için bir planlama yaptık. İlk beklentimizin galibiyetle olumlu karşılık bulması güzel. Beşyüzevler maçı da zorluk derecesi yüksek bir maç olacak. İki takımda alacağı skorların kaderlerine etki edeceğinin farkında. Galip geldiğimiz anda puanımız 6’ya çıkacak ve bu takıma müthiş bir geri dönüş olarak yansıyacak ” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb