reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 24 Mart 2024 191 Görüntüleme

Okçuların Beykoz’daki Yeni Rotası Mete Gazoz Okçuluk Alanı

Beykoz’da yemyeşil ve havadar bir ortamda kurulan Mete Gazoz Okçuluk Alanı, olimpiyat hedefiyle yeni şampiyonlar yetiştiriyor, okçuluk sporuna merakı olan herkes tesiste ücretsiz ok atabiliyor.

Beykoz’da yemyeşil ve havadar bir ortamda kurulan Mete Gazoz Okçuluk Alanı, olimpiyat hedefiyle yeni şampiyonlar yetiştiriyor, okçuluk sporuna merakı olan herkes tesiste ücretsiz ok atabiliyor.Beykoz Belediyesi’nin “5 Yılda 15 Yıllık Hizmet” parolasıyla ata sporu okçuluğu geniş kitlelere duyurmak ve yaşatmak üzere kurduğu ilçeye kazandırdığı tesislerinden biri olan Mete Gazoz Okçuluk Alanı, açıldığı ilk günde bugüne sporseverleri ağırlıyor.Alibahadır Mesire Alanı’nda Türkiye Okçuluk Federasyonu’na bağlı hizmet veren tesiste ülkenin adını başarıyla duyuracak yeni şampiyonlar yetiştiriyor, okçuluk sporunu merak edenler alanda antrenöreler eşliğinde ok atıyor.

Haftanın 7 günü ve 8.30- 23.00 saatleri arasında açık olan tesis, yeşil ve bakımlı bir mekanda spor ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenlerden yoğun ilgi görüyor.Mete Gazoz Olimpiyatlara Hazırlandı

2021 yılında düzenlenen Tokyo 32. Yaz Olimpiyat Oyunları’nda şampiyon olan Mete Gazoz’un tarihi şampiyonluk öncesinde 5 kez antrenman yaptığı tesis aynı yıl tüm sporseverlere kapılarını açtı.

Ülkenin adını başarıyla duyuracak paralimpik milli takımlar da olimpiyatlara sıkı bir tempoyla tesiste hazırlanıyor.

Beykoz Gençlik ve Spor Kulübü (Beykoz GSK) bünyesindeki engelli sporcular şampiyonluk hedefiyle haftanın belirli günleri tesiste ok atıyor.34 Bin 600 Kişi Ücretsiz Ok Attı

İstanbul’un farklı noktalarından ziyaretçi ağırlayan tesiste açıldığı ilk günden bugüne her yaş grubundan 34 Bin 600 kişi ücretsiz okçuluk deneyimi yaşadı.

Özellikle hafta sonları şehrin dört bir yanından gelenlerin uğrak noktası olan alanda ziyaretçilerin leziz yemek ve zengin menü seçenekleriyle ağırlandığı Kemankeş Restoran da hizmet veriyor.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb