reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 20 Ocak 2024 421 Görüntüleme

Trafik Kazası Geçiren Gülay Demirel’in Sağlık Durumu İyi

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı ve Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı, Beykoz’un iyilik meleği, herkesin sevdiği Gülay Demirel, Çubuklu’da trafik kazası geçirdi. Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demirel’in sağlık durumu iyi.

CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi, Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı ve Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı, Beykoz’un iyilik meleği, her kesimden insanın sevdiği Gülay Demirel, Çubuklu’da trafik kazası geçirdi. Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demirel’in sağlık durumu iyi.

Çubuklu’da seyir halinde olan aracına, hasta ve yaşlı bir vatandaşın kendi aracıyla çarpması sonucu Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldıran CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel, hastane de kısa bir müşahede sürecinden sonra evine gönderildi.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Gülay Demirel şu ifadelere yer verdi. “Dün geçirdiğim talihsiz bir trafik kazası nedeniyle arayan, soran, yazan tüm Dostlara çok teşekkür ederim.  Sağlık durumum çok iyi şükür.  Hastane de kısa bir müşahede sürecinden sonra evime geldim.  İyilik   dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım.”

Seskir ailesi olarak değerli dostumuz Gülay Demirel’e çok geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb