reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 28 Nisan 2024 153 Görüntüleme

Beykoz Merkez Mahallesi’nde sulardan koku geliyor

Beykoz Merkez Mahallesi'nde vatandaşlar son günlerde akan sularında ağır koku olduğunu ve İSKİ'nin henüz bir çözüm üretmediğini ifade ediyor.

Beykoz Merkez Mahallesi’nde vatandaşlar son günlerde akan sularında ağır koku olduğunu ve İSKİ’nin henüz bir çözüm üretmediğini ifade ediyor.

Beykoz’da önceki gün şebeke suyundan çok sayıda mahallede musluklardan akan sulardan kötü kokular geldiğinin ifade edilmesi üzerine vatandaşlar paniğe kapıldı.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’ni arayarak şikayette bulunan vatandaşlara herhangi bir dönüş yapılmazken, bölge halkı tepkisini sosyal medyadan da dile getirdi.

Birçok vatandaş kullandıkları İSKİ’ye ait şebeke suyundan lağım kokusuna geldiğini ileri sürerek, ellerini dahi yıkayamadıklarını, pis kokunun ellerine sindiğini söyledi.

Şen Yılmaz, “Yetkililerden bu konuda açıklama bekliyoruz.153 aradım 185 yönlendirildim. 185 aradım bant yayını yapıp arıza olduğunu bildiriyor. Alınacak tedbirler hakkında bir yetkili çıkıp Beykozluları aydınlatma gereği duymaz mı? Pes doğrusu.” dedi.

Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren vatandaşlar, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (İSKİ) tepki gösterdi.

Yetkililer, suya çok miktarda klor basıldığını sorunun çözülmesi için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Vatandaşların tepkileri şu şekilde:

Sibel Tekin: “Anadolu yakası Beykoz’da iki gündür musluklarımızdan kanalizasyon akıyor. Bu bir mesaj mı?”

Pınar Yıldırım: “Kemerüstü, Akbaba, Gümüşsuyu… Bildiğimiz yerle rezalet. Evlerde lağım kokusu. Hiçbir önlem yok.”

Samet Kocaoluk: “Beykoz Tokatköy’de sularımız lağım kokuyor iki gündür. Bu neden ve oldu? Sorumlu kim? Ne kadar daha sürecek? Şeffaf bir açıklama bekliyoruz, oylamadan!”

Yusuf Karabacak: “Beykoz şebeke suyundan kanalizasyon kokusu geliyor. Böyle bir rezillik görülmedi. Bununla ilgili bir çözüm bulacak mısınız?”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb