reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 25 Ağustos 2023 428 Görüntüleme

Beykoz Kaymakamlığına Vali Yardımcısı Faik Oktay Sözer atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan atama kararlarına göre İstanbul Vali Yardımcısı Faik Oktay Sözer Beykoz Kaymakamı oldu.

Beykoz Kaymakamlığına Vali Yardımcısı Faik Oktay Sözer atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan atama kararlarına göre İstanbul Vali Yardımcısı Faik Oktay Sözer Beykoz Kaymakamı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın atama kararları resmî gazetede yayınlandı. Yayınlanan kararlara göre bir süredir Beykoz Kaymakamı olarak görev yapan Esengül Korkmaz Çiçekli, Ankara Pursaklar Kaymakamlığına atandı.

Beykoz Kaymakamlığına Vali Yardımcısı atandı.

İstanbul Vali Yardımcılığı görevini sürdüren Faik Oktay Sözer, Beykoz Kaymakamlığına atandı.

Faik Oktay Sözer kimdir?

1976 Trabzon doğumlu olan Sayın Faik Oktay SÖZER Rize’nin Çayeli İlçesindendir. İlk ve orta öğrenimini Çayeli 9 Mart İlköğretim okulunda, lise tahsilini ise Çayeli Lisesinde tamamlamıştır. 1996 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümünde Lisans öğrenimine başlamış ve 2000 yılında öğrenimini tamamlayarak başarıyla mezun olmuştur. Atatürk Üniversitesi Kamu Hukuku Anabilim Dalında yüksek lisansını tamamlamış olup; İstanbul Medipol Üniversitesinde Kamu Hukuku alanında doktora çalışmalarına devam etmektedir.

İş hayatına Gümrük Müşavirliğinde başlayan Sayın SÖZER, bir süre Maliye Bakanlığında uzmanlık yaptıktan sonra 2004 yılında İçişleri Bakanlığında Kaymakam olarak göreve başladı. İngiltere’nin Exeter Üniversitesinde eğitimini tamamladıktan sonra TODAİE’ de kamu diplomasisi kursuna katılıp diploma alan Sayın SÖZER; Rize Hemşin, Giresun Keşap, Trabzon Düzkoy, Artvin Murgul, Erzurum İspir ve İzmir Kınık ve Bursa Mudanya Kaymakamı olarak görev yapmış olup halen İstanbul Valiliği’nde Vali Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babası olan Sayın SÖZER, İngilizce bilmektedir.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb