reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Mayıs 2019 1217 Görüntüleme

Millet İttifakı iftarda buluştu

CHP Beykoz İlçe Örgütü ve İYİ Parti Beykoz İlçe Teşkilatı mensupları iftarda buluştu.

CHP Beykoz İlçe Örgütü ve İYİ Parti Beykoz İlçe Teşkilatı mensupları iftarda buluştu.Beykoz Gül Balık Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, CHP Kadın Kolları Başkanı Sevim Çalışkan, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri’nden Gülay Demirel, Temel Karadeniz, Gülsüm Arıkan ve her iki partinin Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.Her iki partinin ilçe başkanları yemek sonrası yerel basın temsilcilerinin sorularını yanıtladı ve İstanbul’da yenilecek seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.Akif Taşdemir: “Ekrem İmamoğlu’nun hakkı gasp edildi”

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, “İstanbul’da bir adaletsizlik var. Bir seçim yaşandı. Haklı ve haksız itirazlar yapıldı. Kazanmanın sevincini her zaman yaşadılar ancak kaybetmenin gereğini yerine getirmediler. Ekrem İmamoğlu’nun hakkı gasp edildi. Biz de bu gaspın karşılığında üzerimize düşeni yerine getirerek var gücümüzle Beykoz’da ve İstanbul’da Millet İttifakı olarak çalışıp, hakkı yerine getireceğiz.” diye konuştu.Aydın Düzgün: “23 Haziran’da her şey çok daha güzel olacak”

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün şöyle konuştu: “Biz kamuoyunu bilgilendirmekle görevliyiz. İstanbul sıkıntılı günler yaşıyor. Bir garabet tünelinden geçiyoruz. Neticede 23 Haziran’da her şey çok daha güzel olacak. Kamu vicdanında kaybettiler. AK Parti’ye oy veren her vicdan sahibi seçmen bu haksızlığı görüyor. Birçoğu o vermeyeceğini, birçoğu da İmamoğlu’na oy vereceğini söylüyor. AK Parti bu seçimde ciddi bir hezimete uğrayacak. İYİ Parti ve CHP bir bütün olarak çalışmasını sürdürecek. İmamoğlu mazbatasını aldıktan sonraki ilk icraatı öğrenciye ve çocuklu annelere ulaşım indirimi olmuştur. Bugüne kadar etnik kimlik üzerinden vatandaşımızı bölmek için her türlü şey yapıldı. Geçenlerde Büyükşehir Belediye Meclisinde çok tatsız bir olay yaşandı. AK Parti Büyükşehir Grup Başkanvekili ve aynı zamanda Esenler Belediye Başkanı maalesef Trabzon’u itham etti. Kendisini kınıyorum. Bir an önce görevlerinden istifa etmesini bekliyorum.”Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydın Düzgün sözlerini şöyle tamamladı: “İYİ Parti birçok ilçede aday çıkarmadı. Bazı ilçelerde CHP’nin, bazı ilçelerde İYİ Parti’nin adayıyla seçime gidildi. Bu partilerimizin kendi arasındaki stratejik konudur. Bu konuda birilerini suçlamanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.”CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun: “İstanbul Büyükşehir başkanlığını alacağız, inanıyorum. Çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb