reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 14 Nisan 2021 975 Görüntüleme

Erdal Öztürk BEYMEZ Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Uzun süredir faaliyetlerine ara verilen Beykoz Meclis Üyeleri Derneği yeniden aktifleşiyor.

Uzun süredir faaliyetlerine ara verilen Beykoz Meclis Üyeleri Derneği yeniden aktifleşiyor.

Erdal Öztürk, Nisan ayının 19’unda yapılması planlanan Genel Kurul öncesi Beykoz Meclis Üyeleri Derneği (BEYMEZ) Başkanlığına adaylığını açıkladı.Yine Erdal Öztürk’un kurucu başkanlığında 2010 yılında faaliyetlerine başlayan BEYMEZ kısa sürede adından söz ettirmiş, Beykoz’un siyasi tarihini adeta kayıt altına almıştı. Beykoz’da geçmişten bugüne görev yapan meclis üyeleri ve belediye başkanlarını tek çatı altında toplayarak bir fikir kulübü haline gelen BEYMEZ, Yücel Çelikbilek’in Belediye Başkanlığı döneminde önemli çalışmalara imza atmıştı.

Düzenlenen programlarda Beykoz’un tecrübeli siyasileri fikirlerini anlatarak, Beykoz’un gelişimine katkı sağlarken, Murat Ellialtı’nın başkanlığı döneminde çalışmalara ara verilmişti. Gelinen noktada Erdal Öztürk yapmış olduğu istişareler sonucunda BEYMEZ Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.Öztürk adaylığını ilan ettiği açıklamasında, 19 Nisan’da yapılacak BEYMEZ Genel Kurul Toplantısında başkan adayı olacağını ve arkadaşlarıyla birlikte BEYMEZ’i daha işlevsel hale getireceklerini söyledi.

“Beymez’i daha işlevli hale getirmek ve geçmiş meclis üyeleri arasında dönemsel kaynaşmayı sağlamak düşüncesiyle, eski meclis üyesi sıfatı taşıyan lakin toplumun her katmanında karşılığı olan arkadaşlarımızla BEYMEZ’in yeni dönemine talibiz.” ifadelerini kullanan Öztürk, “Bu düşünceler ışığında BEYMEZ kongre üyelerinin desteği, Beykoz yerel basınının duyarlılığı ve Beykoz kamuoyunun oluru bizim motivasyonumuzun besin kaynağı olacaktır.” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb