reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 1 Eylül 2017 1422 Görüntüleme

Beykoz Belediyespor Kosova’da Tur Avantajı Peşinde

Erkekler EHF Kupası’nda Ülkemizi temsil edecek olan Beykoz Belediyespor, bu akşam ilk maçı için Kosova’ya hareket edecek. Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, EHF Kupası’na 1.Eleme Tur’undan itibaren katılacak. Ülkemizi EHF Kupası’nda temsil edecek olan tek ekip olan Beykoz Belediyesi SK, Avrupa’nın ikinci en önemli kupasında mücadele edecek.

Öte yandan Paşabahçespor Basketbol Takımının Avrupa Liglerinde Koraç Kupasında ülkemizi uzun yıllar önce 1989 senesinde temsil etmesinden sonra ilk kez takım sporlarında Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı ile heyecan yaşanacak. Boğaziçi ekini bu önemli ve kendi adına tarihe geçecek maç için Kastamonu Araç Kampını yaptıktan sonra İzmir’deki İzmir Can Cup Müsabakalarında bu sezona ait maç deneyimini fazlası ile kazanmış idi.

Geçtiğimiz haftalarda EHF’nin Viyana’daki merkezinde gerçekleşen kura çekimi sonrası Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün rakibi Kosova temsilcisi KH BESA Fam Gas olmuştu. Beykoz Belediyesi SK deplasmanda oynayacağı ilk maçı için bugün kara yolu ile sefere çıkacak. Maç 3 Eylül Pazar Günü oynanacak. Rövanş müsabakası ise İstanbul’da 10 Eylül 2017’de Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda olacak.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ilk maç öncesi yaptığı değerlendirmede, ” Kosova’dan avantajlı bir skor ile dönmek istiyoruz. Kadromuzda gerek Milli Takımlar düzeyinde, gerekse de Çeşitli Kulüp Takımları düzeyinde Avrupa’da müsabakalara çıkmış deneyimli isimler var. Bu da takım olarak yaşansa da sporcular bazında bizi avantajlı kılmakta. İnşallah Kosava’dan iyi bir skor ile dönüp 1 hafta sonra oynanacak rövanş maçına daha iyi durumda çıkmak istiyoruz ” şeklinde konuştu.

 

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

ANAYASA-2021

ANAYASA-2021

Tema Tasarım | AnatoliaWeb