reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 28.12.2018 1358 Görüntüleme

BEYKOZLA İLGİLİ HAYALİM VAR

Gündem o kadar hareketli ki her gün köşe yazısı yazsak emin olun sayfalarla yazı yazarsınız. Çünkü imparatorluklar kurmuş ve onun devamında Cumhuriyetle süslenmiş kutsal bir ülkede yaşıyoruz. Belalar, sorunlar oyunlar Haçlı tefrikaları hiç bitmiyor. En kötüsü bu kutsal ülkenin ekmeğini yiyen, suyunu içen kaymağını götüren o iç hainler canımı acıtıyor. Davamızın önünü kesmeye çalışan o deyyuslar canımı çok acıtıyor.
Bu her devir olmuştur, olacaktır, hiç bitmeyecektir. Yeter ki bizler BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ birbirimize olan bağımızı koparmayalım. 15 Temmuz’da bizi yıkamadılarsa, davamıza olan sadakatımızdan yıkamamışlardır. Seçim üstü gene aramıza nifak sokacaklar, bizleri kibirlendirecekler. Araya makam, mevki ve para vaatleriyle ayrıştırmaya çalışacaklar.

Ben haddim olmadan tekrar diyorum ki makam, para, lüks hayat hayallerini bir kenara bırakalım. BEYKOZ’U Beykoz yapabilecek Başkan ve ekibinin etrafında birleşelim.
Bakın Beykoz Boğazın en güzel ilçesi. İmkanları olmasına rağmen gelişmemiş ilçelerden biri.
Beykoz İle ilgili olan seçim üzerine bu üçüncü yazım. Benim hayallerim var Beykoz ile ilgili. Alt yapısı tamamlanmış, Boğazın güzelliğine uygun yapılarıyla, iş yerleriyle, marinalarıyla, parklarıyla, gelişmiş binalarıyla, konutlarıyla, eğlence merkezleriyle, camileriyle, tarlalarıyla, bahçeleriyle, meşhur kelle paça ve işkembesiyle sporcularıyla, bilim adamlarıyla gelişmiş bir BEYKOZ hayal ediyorum.  Bağı bahçesi birilerine peşkeş çekilmiş bir Beykoz değil. Eğitimin ön planda olduğu bir BEYKOZ hayal ediyorum. Yuşa Peygamberinin zirvede olduğu bir Beykoz hayal ediyorum.
Markalarıyla ön plana çıkmış bir BEYKOZ hayal ediyorum. İş için başka ilçelere giden değil de kendi Beykoz’un da kendi ilçesinde eğitimini almış, üniversitesini okumuş, kendi ilçesinde çalışma imkanı olan bir BEYKOZ hayal ediyorum.
Dünya birincileri olan, sporda, eğitimde bir numaralı olan bir Beykoz hayal ediyorum.
Kavgaları, eroinmanları, içkicileri, sarhoşları, mafyaları olan bir Beykoz değil. Boğazın güzelliğiyle, başarılarıyla dünyada adı geçen bir BEYKOZ hayal ediyorum. Herkesin mutlu olduğu bir BEYKOZ hayal ediyorum.
Sevgi ve Saygılarımla

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Beykozlu Seçmenler Ne İster?

Beykozlu Seçmenler Ne İster?

Tema Tasarım | AnatoliaWeb