reklam reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 12.10.2018 1494 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

Çare; Şahlanış Reçete; Dayanışmacı – Toplumculuk

TBMM, asil aziz ve necip Türk Milletinin tüm bileşen ve paydaşlarının sorunlarının çözüm yeri, kutsal bir çatıdır.

Maalesef iktidarıyla muhalefetiyle mecliste temsil edilen siyasi partiler tarihi ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde değiller.

Ülkemizin içerisinde olduğu ağır sıkıntı ve sorunların çözümü için işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarına kısır, anlamsız ve seviyesiz bir tartışma ve çekişme halindeler.

Meclis dışı siyasi partilerde maalesef ki tüm fedakârca çabalarımıza rağmen ortak eylem planı ve güç birliğine gidemediler. Küçük olsun benim olsun. Aman koltuğumuz elden gitmesin. Dostlar alışverişte görsün diye varlıklarını sürdürme gayretine girdiler.

Yaklaşık otuz yıldır tüm birikimi, enerjisi, zamanını ve tek kelime ile tüm varlığını maddi ve manevi kalkınmış, adalet ve hürriyet temelli çoğulcu hür demokrasinin hakim olduğu bir Türkiye hedefine adayan, Dayanışmacı – Toplumculuk Fikriyatının ve Şahlanış Hareketi’mizin Kurucusu Sayın Murat Altun öncülüğünde parçaya değil makul bütüne hitap edip teveccüh görecek saygın bir siyasi parti kurmanın vatanseverler için adeta zorunluluk ve vazife haline geldiği inancındayız.

Gerekli ve yeterli desteği bulduğumuzda siyasi parti haline dönüşmekten ve üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaktan kaçınmayacağımızı saygıdeğer kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Mehmet Mahmut Yıldız

Şahlanış Hareketi Genel Başkanı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

ŞAİR ve ŞİİR

ŞAİR ve ŞİİR

Tema Tasarım | AnatoliaWeb