reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 28 Şubat 2024 372 Görüntüleme

Miniç: “Beykoz’un Çocukları Beykoz’u yönetsin diye Alaattin Köseler ile birlikteyiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Kontenjan Meclis Üyesi Adayı Bilgehan Murat Miniç, “Beykoz'un çocukları Beykoz'u yönetsin diye Alaattin Köseler ile birlikteyiz. Derdimiz, Beykozluların Beykoz'da kalması. Bunun için kapı kapı gezeceğiz ve seçimi birlikte kazanacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kontenjan Meclis Üyesi Adayı Bilgehan Murat Miniç, “Beykoz’un çocukları Beykoz’u yönetsin diye Alaattin Köseler ile birlikteyiz. Derdimiz, Beykozluların Beykoz’da kalması. Bunun için kapı kapı gezeceğiz ve seçimi birlikte kazanacağız” dedi.Geçmişte Büyük Birlik Partisi (BBP) ile İYİ Parti’den Beykoz Belediye Başkan Adayı olan ilçenin tanıdık ve sevilen siması Bilgehan Murat Miniç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarında, Alaattin Köseler ile birlikte seçim çalışmalarına başladı.

Köseler ile İBB Beykoz Koru Sosyal Tesisleri’nde ilçenin yerel basın mensuplarıyla buluşan Bilgehan Murat Miniç, CHP saflarında, Alaattin Köseler ile birlikte Beykoz’u Beykozluların kazanması için çalışacaklarını söyledi.

Miniç, “Derdimiz, Beykozluların Beykoz’da kalması. Derdimiz, Beykoz’un çocuklarının Beykoz’un yönetimine gelmesi. Bunun için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sahalara çıkacağız, sokaklara çıkacağız kapı kapı gezeceğiz. Ben inanıyorum Beykoz’da da bu seçimi hep birlikte kazanacağız” dedi.“ALAATTİN BAŞKAN’IN SOKAKTA KARŞILIĞI VAR”

Beykoz’un çocuklarının kazanması için CHP adayını beklediklerini ifade eden Miniç, şöyle konuştu: “Beykoz’un çocuklarıyla birlikte hareket edip Beykoz’u bu tek adam rejiminden Beykoz’u tepeden inme bir yönetimin elinden alma kabiliyetine sahibiz. Gönlümüzden geçen de açıkça söyleyeyim, Alaattin Başkan’dı. Sokakta Alaattin Başkan’ın gerçekten çok güzel bir karşılığı var. Bizim bu işe dahil olmamızla birlikte insanların da motivasyonunun arttığını görüyorum ben. Bir de Alaattin Başkan’ın geçmişten gelen bir belediye başkanlığı tecrübesi de var.”“BEYKOZ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA KÖTÜ DAVRANILIYOR”

Beykoz Belediyesi’nden birçok arkadaşı, kardeşi olduğunu belirten Miniç, “Kardeşlerimiz özellikle bizde çok serzenişte bulunuyorlar. Çok kötü davranıldığı ve iş şartlarının kötü olması ile alakalı. Yine Beykoz’un STK’ları, spor kulüpleri birçok Beykoz ile insanımız bu ilçe belediyesi yönetiminden çok muzdarip olduğunu ifade ediyorlar. Biz de onlar için daha güzel bir Beykoz’u hep birlikte inşa edeceğiz. Alaattin Başkanımızın başkanlığında inşa edeceğiz diyoruz” ifadelerini kullandı.“KÖSELER BAŞKAN İLE ÇOK GÜZEL HATIRALARIMIZ VAR”

Köseler ile Beykoz’dan çok güzel hatıraları olduğunu da dile getiren Miniç, “Paşabahçe’de ve Beykoz’da çok çevresi olan rahmetli Kenan Arslan abi vardı. Başkanımız Köseler’in de okul arkadaşı. 2019 seçimlerine bir ay kalmadan vefat etti Paşabahçe Hastanesi’nde. Ziyaretine gitmiştim, bana söyle demişti; ‘Alaattin Başkanla beraber abi kardeş tutuşun el ele şu Beykoz’u alın.’ O zaman bunu başaramadık ama şimdi ben Allah nasip ederse, Alaattin Başkanla bir abi kardeş çıkacağız bu yola çıktık. Kenan abinin de ruhunu şad edeceğiz inşallah. Onu o istediği manzarayı Beykoz’da izlettireceğiz” diye konuştu.“YEREL BASININ SIKINTILARINI BİLİYORUZ”

Beykoz’da bir taban hareketi oluşturma kabiliyetine sahip olduklarını ve bunu başaracaklarına inandıklarını belirten Miniç, basın özgürlüğünün ne demek olduğunu da çok iyi bildiklerini söyledi.

Miniç, “Biliyorsunuz ben de Beykoz’daki bir yerel basın kuruluşunda köşe yazarlığı yapıyorum. Yerel basının ne zorluklarla karşılaştığını, hangi şartlarda yayıncılık, habercilik yapmaya çalıştığını iyi biliyoruz. Sizlerle seçim sürecinde ve kazandıktan sonra da sık sık bir araya gelerek, bu sorunların çözümü için ortak buluşmalar yapacağız” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb