reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 25 Şubat 2024 295 Görüntüleme

SP Beykoz Adayı Yasin Kalaycı basınla buluştu

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Yasin Kalaycı, yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Yasin Kalaycı, yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Yasin Kalaycı, seçim sürecini değerlendirirken, kendisini de tanıttı.

Kalaycı: “Siyaset öyle çirkin hal alıyor ki”

Dedelerinin 1950’li yıllarda Beykoz’a geldiğini ve babasının ailenin en küçük ferdi olduğunu dile getiren 34 yaşındaki Beykoz Belediye Başkan Adayı Yasin Kalaycı, “Birçok isim gibi biz de buranın komşuluk değerleriyle büyüdük. Bu değerlerin ne derece önemli olduğunu biliyoruz. Beykozluyuz. Bizim Beykoz sevgimiz aslında dededen geliyor. Beykoz’un bu değerlerine sahip çıkmamız ata mirası. Siyaset öyle çirkin hal alıyor ki bazen bugün kutuplaşmalarla mücadele ediyoruz. Bir tarafta değilsen, başka bir kavramın içerisine sıkıştırılıyorsun. Biz siyaseti böyle görmedik.” dedi.Kalaycı: “Beykoz’da bir kanser durumu var”

Çeşitli STK’lara yaptığı ziyaretlerde ve vatandaşlarla olan buluşmalarında Beykozlu olduğu vurgusu yaptığını kaydeden Kalaycı, şunları söyledi:

“Hele Beykoz’da bu siyasetin tutacağını düşünmüyoruz. Ziyaretlerimizde söylediğimiz en temel şey Beykozluyuz ve buranın evladıyız. Yarın seçim bittiği zaman tekrar yüz yüze bakacağız. Birbirimize merhaba diyeceğiz. Siyaseti her yerde yapmamayı, çizgiyi korumayı bilmek lazım. Beykoz’umuz uzun yıllardır hep aynı sorunlar, aynı vaatlerle seçim süreçleri geçiyor. İmar ve tapu sorunları, yeşil alan sorunları, her gelen yeni dönemde de bu vaatlerle geliyor. Sonrasını değerlendirirsek, 20 yıldır tapu verilecek ama oran yüzde 60’larda… İmar veriliyor deniliyor, verilen imar Beykozluyu buradan uzaklaştıracak bir imar. Biz bu ülkeye hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. Hizmetlere teşekkür ederken, bazı realiteler var onları da söylemek lazım. Kaldırımlar yenilendi, sahiller yenilendi. Bunların yanında önemli bir parantez var. Beykoz’da bir kanser durumu var. Binalarımız 50 yıllık, sokaklarımız dar. 2 araba yan yana geçemiyor, deprem riski sürüyor.”Akkuzu: “Yasin Başkanımızı tüm Beykozlulara tanıtmak istiyoruz”

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Yaşar Ahmet Akkuzu da partilerini en güzel şekilde temsil etmek istediklerini ifade ederek, “Beykoz’da partimizi en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Yasin Başkanımızı tüm Beykozlulara tanıtmak istiyoruz. Böylece güzel bir seçimi, güzel bir seçim atmosferini Beykoz’da geçirmek istiyoruz. İnşallah başarılı oluruz. İnşallah karşılıklı birbirimize destek olarak bu seçim sürecini Beykoz’da atlatmış olacağız.” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb