reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 11 Şubat 2024 258 Görüntüleme

KAVACIK’TA HESAPLAR KARIŞTI 1-1

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda ilk iki mücadelesinin güçlü isimlerinden Kavacıkspor, mutlak 3 puan beklentisi ile gittiği Tepebağ Kültür deplasmanından umduğunu bulamayınca alınan beraberlik sonrası tek puanla üzgün döndü 1-1

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda ilk iki mücadelesinin güçlü isimlerinden Kavacıkspor, mutlak 3 puan beklentisi ile gittiği Tepebağ Kültür deplasmanından umduğunu bulamayınca alınan beraberlik sonrası tek puanla üzgün döndü 1-1Grupta bitime 2 hafta kala Lider Dikilitaşspor’un 40, İkinci sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor’un 33, Kavacıkspor ve Kartaltepespor’un ise 32’şer  puanları bulunmakta.

Stat : Merkez Efendi Stadı

Hakemler : Ercan Olgun, Resul Yalçın, Mustafa Çerçi

Tepebağ Kültürspor : Selçuk, Eray, Canay, Bedirhan, Onur, Baran, Bahadır, Ertuğrul, Ercan, Furkan, Ömer Furkan

Yedekler : Recep, Berkay, Hüseyin Efe, Yusuf, Berat, Ahmet Haydar

Antrenör : Erhan Tan

Kavacıkspor : Eray, Burak, Baran, Muhammed Ensar ( Dk.71 Ekrem ), Yaşar, Adem Sim, Ertuğrul ( Dk.71 Murat ), Berat Ali, Arda Tuzluoğlu, Ömer Faruk ( Dk.46 İsmail Hakkı ), Arda Çetinkol

Yedekler : Emirhan, Kutay, Doruk, Yusuf Taha, M.Emin, Taha Yener, M.Arda Biçer

Antrenör : Erdem Kodalak

Goller : Dk.44  ( Penaltıdan ) Ömer Furkan Tungaç, Dk.47 Burak GürDk.5 Kavacıkspor adında müsabakada ilk uzaktan şut denemesi Yaşar’dan gelirken top yandan auta çıktı.

Dk.20 Kavacıkspor takımında bu sezon klasikleşmiş ataklardan biri yaşanırken defanstan Zeynel Baran kendi yarı alanından hızla ceza alanına koşu yapan Burak Gür’ü topla buluşturmak istese de araya iki savunma oyuncusu yetişip perde olunca top da Kaleci Selçuk’ta kaldı.

Dk.40 Sağ kanattan gelişen ev sahibi takım atağında topla buluşup süren Bahadır Durmuş sağdan ceza alanına girdi çaprazdan sert bir şut çekse de top üst kale direğine paralel auta çıktı.

Dk.44 Soldan gelişen Tepebağ Kültürspor atağında ceza alanı içinde elle oynama gerekçesi ile penaltı kararı çıktı. Topun başına geçen Ömer Faruk Tungaç ters köşeden topu ağlara gönderince ilk yarının skoru da belli oldu 1-0Dk.47 Sağ kanattan Kavacıkspor takımı bir korner atışı kazandı. Ceza alanı arka direk yönüne yapılan ortada kendini unutturan Burak Gür’ün yakın mesafeden şutunda Kaleci Selçuk uzanıp topu çıkarma niyetinde olsa da yan hakemin de uyarısı ile gol kararı çıkınca durum eşitlendi 1-1

Dk.83 Ev sahibi takımın sağ taraftan kazandığı korner atışından gelen topa iyi yükselen Bedirhan Şengül’ün kafa vuruşunda topu üst ve yan kale direği kesişme noktasından Kaleci Eray uzanıp kornere çeldi.

Dk.84 Kavacıkspor atağında topla buluşan genç Ekrem’in çektiği şutta top Kaleci Selçuk Özkurt’ta kaldı.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb