reklam
Ana Sayfa Eğitim, Sür Manşet 18 Ocak 2024 1673 Görüntüleme

Beykoz Anadolu Kavağına ilkokul ve anasınıfı yapılacak

İstanbul Valiliğinde imzalanan protokolle Anadolu Kavağı'na ilkokul ve anasınıfı inşa edilecek.

İstanbul Valiliğinde imzalanan protokolle Anadolu Kavağı’na ilkokul ve anasınıfı inşa edilecek.

İstanbul Valiliğinin başlattığı “Aziz İstanbul’a İyiliğin 1000 Hali” projesi kapsamında Beykoz’a bir ilkokul/ortaokul ve anasınıfı inşa edilecek.

Valilik’te düzenlenen protokol törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, İstanbul Valisi Davut Gül, Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, bağışçı Düzgit ailesinin mensupları ve ilgililer katıldı.

Düzgit ailesinin bağışlarıyla yapılacak ilkokul ve anasınıfının 2 yıl içinde bitirilmesi öngörülüyor.İş insanı Recep Düzgit ve ailesinin bağışlarıyla gerçekleşecek ilkokul ve anasınıfının yapım törenine katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan şunları kaydetti:

“Hayırlı bir iş için İstanbul’dayız. Kadim dünya başkentimizin güzel ve karakteristik valilik binasında, sayın valimiz Davut Gül’ün misafirliğinde güzel bir niyete imza attık. Beykoz ilçesinde yapılacak Salim Düzgit İlköğretim Okulu ve Anaokulu’nun yapım protokolünü, Çanakkale’mizden tanıdığımız işadamı/hayırsever Recep Düzgit ve ailesinin katılımı ile birlikte imzaladık. Güzel işleri gerçekleştirmek için sadece maddiyat yetmez, güzel yüreklerin bir araya gelmesi gerek. Hayırseverimize ve onun şahsında bu ülkenin güzel yürekli tüm hayırseverlerine şükranlarımı sunuyoruz”

İmza töreninde konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, iyiliğin 1000 hali projesiyle kentin çeşitli yerlerine bağışçıların destekleriyle dokunmaya devam ettiklerini belirterek Beykoz’un Anadolu Kavağı Mahallesine inşa edilecek ilkokul/ortaokul ve anasınıfının bağışını gerçekleştirecek Düzgit ailesine teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, “Yeni okulumuz güzel ilçemiz Beykoz’umuza Anadolu Kavağı Mahallemize hayırlı olsun. Başta hayırseverimiz olmak üzere emeği geçen katkı sunan herkese şükranlarımı sunuyorum…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb