reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 13 Ocak 2024 424 Görüntüleme

İYİ Parti Beykoz Gazetecileri Ağırladı

Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile ilçe yerel medya temsilcileriyle bir araya gelen İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Taşdemir, seçimlere hazır olduklarını söyledi.

Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile ilçe yerel medya temsilcileriyle bir araya gelen İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Taşdemir, seçimlere hazır olduklarını söyledi.

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde gerçekleşen buluşma oldukça renkli anları da beraberinde getirdi.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir yerel seçimlerdeki adaylarının kim olacağını konusunda ısrarla gelen sorulara ser verip sır vermezken sadece 3 aday adayının olduğu konusunda net bilgi verdi.

31 Mart 2024 Yerel seçimlerine yönelik İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Taşdemir, “Beykoz’da biz 31 Mart Yerel Seçimlerine, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden beri yani 7 aydır hazırlanıyoruz. Şimdi burada tabii ki Genel Başkanımızın da dediği gibi hür ve müstakil aday olarak çıkacağız. Diğer partilerin adaylarının açıklanmasını bekliyoruz. Onlar adaylarını açıklasınlar peşinde biz de açıklayacağız.” dedi.“İBB Başkanı büyük ihtimalle değişir”

Taşdemir, “Burada üçüncü bir yola bu ülkede hakikaten ihtiyaç var. İki kutuplu siyasetten kopmak lazım. Bu siyaset Türkiye’ye çok şey yapmadı, kazandırmadı. Geçen sefer yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesini değiştirdik ancak Beykoz’u değiştiremedik ama bu sefer Beykoz’u da değiştireceğiz inşallah. Bu seçimde yani 31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı değişir değişmez bilmiyorum ama büyük ihtimalle de değişebilir. Bizim her zaman şikayetçi olduğumuz şeyler vardı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’u yönettikten sonraki belediye başkanları yönetirken yani Rahmetli Kadir Topbaş’tan şikayetçi olduğunuz şeylerin bazılarını bugün de görüyoruz karşımıza geliyor. Yani farklı bir siyasete girmek lazım, farklı bir ideoloji lazım. Burada iki kutuplu siyasetten hakikaten Türkiye’nin kurtulması lazım. Bununla ilgili de biz elimizden geleni yapacağız, sahada olacağız, çalışacağız” ifadelerini kullandı.“Beykoz bir Beykozlu başkan seçemedi”

Beykoz’da Beykozluların seçimini yaptığını dile getiren Taşdemir, şunları söyledi:

“Hep beraber şunu gördük ki Beykozlu bir Beykozlu başkan seçemedi. Biz parti olarak değişik konularda açıklamalar yaptık. Mesela ben Sayın Başkan için Murat Aydın demedim biliyorsunuz. Her seferinde, her basın açıklamasında Zeytinburnu’ndan gelen başkan diye konuştum, hep öyle söyledim, yine de öyle söylüyorum. Beykoz’a tabii ki Beykozlu bir başkan olmalıydı. Biz Rahmetli Yücel Çelikbilek’le de dünya görüşlerimiz, idelojimiz, dünya görüşümüz farklı olsa da o buranın adamıydı. Yani ilçenizdeki bir probleminizi arkadaşınız, eşimizin, dostumuzun problemleriyle Yücel Çelikbilek’e ya da yanındaki yönetici arkadaşlarına, başkan yardımcılarına ulaşabiliyorduk. Şimdi Beykoz’da siz Beykoz’da ulaşabileceğin bir isim söyler misiniz Fatih Sağlam var mı yok mu? Bilmiyorum ki ben tanımıyorum böyle bir şey yaptığını yani. ” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb