reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 9 Ocak 2024 458 Görüntüleme

MHP Beykoz Teşkilatı Yerel Medya Temsilcilerini Ağırladı

Beykoz'da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel medya temsilcileriyle ilk buluşmayı MHP Beykoz teşkilatı düzenledi.

Beykoz’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel medya temsilcileriyle ilk buluşmayı MHP Beykoz teşkilatı düzenledi.

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile ilçe medya temsilcileri ile ilk buluşmayı Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı yaptı.Beykoz Belediyesi Alibahadır Sosyal Tesisleri Kemankeş Restoran’da gerçekleşen programa AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un MHP İl Başkanlığına yapacağı ziyaret nedeni ile orada bulunmak zorunda kalan MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi katılamazken selamlarını ileterek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Beykoz Yerel Medya Temsilcilerini Çömlekçi’nin yokluğunda vekaleten İlçe Sekreteri Mehmet Çüruksu ağırlarken kendisine Beykoz Belediye Meclisi Üyesi Bülent Gökdağ, İlçe Başkan Yardımcıları Eyüp Erkan, Av.Tolga Keskin ve Serhat Ismık ile bölge temsilcileri eşlik etti.

Gayet nezih bir ortama sahne olan buluşmada medya temsilcileri söz alarak kendilerini tanıtım, çeşitli konulardaki görüş ve önerilerini aktardılar.Yerel medya organlarının yaşadığı problemler de gündeme gelirken buluşmanın bir başka bölümünde ise İlçe Sekreteri Mehmet Çürüksu, İlçe Başkanı Emre Çömlekçi adına İlçe Teşkilatı olarak yerel seçimler öncesi beklenti ve duruşlarını davetlilerine aktardı.

Yerel seçimler öncesinde vatandaşlar nezdinde kendileri ile ilgili beklentileri iyi bildiklerini hatırlatan Çürüksu, “Biz tüm ülke genelinde olduğu gibi yakalanan ittifak ruhunu kesinlikle bir pazarlık konusu olarak görmedik bundan sonra da görmeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bizlerden beklentileri yönünde hareket edeceğiz, dolayısı ile de İttifak Ruhuna zarar verecek hiçbir düşünce içinde olamayız” diye konuştu.İBB Seçimleri için belirlenen ortak aday Murat Kurum’u destekleyeceklerinin altını çizen Çürüksu, “Beykoz’da biz seçimlere girmeyip, Cumhur İttifakı adına belirlenecek adaya destek vereceğiz. Biz Cumhur İttifakının oylarına son yerel seçimlerde erişilen oyların üstüne arkadaşlarımızın, ülküdaşlarımızın gayretleri bir oy daha katabilirsek kendimizi başarılı sayacağız. Biz Beykoz’da gerek masada gerekse de sahada Cumhur İttifakının paydaşları olarak uyumlu çalışacağız. İttifak Ruhu ile hareket edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb