reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 3 Aralık 2023 503 Görüntüleme

Beykoz’un Başarılı İsmi Gülay Demirel CHP’den Aday Adayı

Beykoz’un tanınmış, sevilen ve başarılı ismi CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi, BEDES Başkanı Gülay Demirel, Beykoz Belediye Başkan Adayı olabilmek için başvuruda bulundu. Demirel Aday Adaylık İlçe Başkanı Mahir Taştan’a teslim etti.

Beykoz’un tanınmış, sevilen ve başarılı ismi CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi, BEDES Başkanı Gülay Demirel, Beykoz Belediye Başkan Adayı olabilmek için başvuruda bulundu. Demirel Aday Adaylık İlçe Başkanı Mahir Taştan’a teslim etti.

Beykoz Eğitime Destek Derneği’nin Başkanı ve iki dönemdir CHP İBB-Beykoz Belediye Meclis Üyesi olan Gülay Demirel, partisinden Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı oldu. CHP’nin Kavacık’ta ki ilçe merkezinde Aday Adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Mahir Taştan’a teslim eden Gülay Demirel’in 17 Aralık Pazar günü saat 15.00’de partililere ve ilçe kamuoyuna açıklama yapacağı öğrenildi.

Beykoz Eğitime Destek Derneği’nin (BEDES) kuruluşundan bugüne Beykoz’da eğitim başta olmak üzere, Meşale Anneler projesiyle de adından söz ettiren ve Beykoz’da birçok insanın hayatına dokunan Gülay Demirel iki dönemdir Belediye Meclis Üyesi olarak partisi CHP için de gece gündüz çalıştı.

Gülay Demirel, 6 Şubat 2023’te, Türkiye’de yaşanan tarihin en büyük depremlerinin ardından Hatay’da görev alarak başarılı çalışmalarda bulundu ve bu çalışmaları halen devam ettiriyor.

Gülay Demirel’i Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylık dosyasını teslim ederken eşi Gazetemiz köşe yazarı Hüseyin Demirel yakın dostları ve partililer yalnız bırakmadı.

Gülay Demirel’in aday adaylık dosyasını teslim alan CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan kendisine başarılar diledi.CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülay Demirel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları paylaştı:

“Aday adayı oldum. Çünkü birlikte siyaset yaptığımız partili yol arkadaşlarım ile birlikte Beykoz halkının yaşam kalitesini yükseltecek, yaratıcı, yenilikçi projeler üreterek Beykoz’a değişim ve gelişimi destekleyen, doğayı koruyan bir yönetim anlayışı getirmek istiyoruz.

Hizmeti halkına veren, hedef odaklı, şeffaf belediyecilik yapılması gerektiğini biliyoruz. Üreten, kazandıran Türkiye’nin ‘Marka Kenti’ni yaratmayı amaçlıyoruz.

Aday adayıyım. Çünkü Beykozluları çok iyi tanıyor ve yıllardır burada bir fiil çalışıyorum. Gelişmiş, refah düzeyi yükselmiş, insanlarının mutlu olduğu bir Beykoz hayalimizi gerçekleştirmenin dışında hiçbir karşılık beklemeden çabalıyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, Beykozluların hayatına dokunan önemli projeleri hayata geçirdi. Bundan sonra tek hedefim partimi Beykoz’da iktidar yapmak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni de Sayın Başkanımıza yeniden kazandırmak için var gücümle çalışmaya devam etmek olacaktır.

Dün olduğu gibi bugün de kararlı mücadelemizin bir neferi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğim. Beykoz’u partimizin önemli bir kalesi yapacağız, bundan kimsenin kuşkusu olmasın…”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb