reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 10 Haziran 2023 903 Görüntüleme

Dilmaç: “Beykoz’da yeni bir zafer kazanacağız, İBB’yi de alacağız”

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı 28 Mayıs seçimlerini ve yerel konuları değerlendirmek üzere yerel basın kuruluşu mensuplarıyla bir toplantıda buluştu.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı 28 Mayıs seçimlerini ve yerel konuları değerlendirmek üzere yerel basın kuruluşu mensuplarıyla bir toplantıda buluştu.Kavacık’ta bulunan AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda: AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Özkan Ayduğan ev sahipliğinde gerçekleşen programda ilçe yerel basın imtiyaz sahipleri katılım gösterdi.28 Mayıs seçimlerini değerlendiren İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç; Tüm birimleri ile yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini, bazen sabahın ilk ışıklarına kadar çalışmak zorunda kaldıklarını ama sonuç olarak seçim sonuçlarının yüzlerini güldürdüğünü ifade etti. Bu anlamda tüm teşkilata ve Cumhur ittifakı temsilcilerine teşekkür ediyoruz.“10 ay önce çalışmalara başladık.”

10 aydır aktif bir şekilde seçimlere hazırlandıklarını da belirten Başkan Dilmaç, “sandıkta görev yapacak arkadaşları belirlemek için ve eğitimleri için, sadece isim olarak değil eğitimlerinin de verilmesi için 10 ay önce çalışmalarımıza başladık” dedi.

“İlçeler arasında en çok oy alan 3. İlçeyiz.”

28 Mayıs seçimlerinde Beykoz’da oylarını arttırdıklarını da belirten İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, ayrıca İstanbul’da İlçeler arasında da en çok oy alan 3. ilçe olduklarını da sözlerine ekledi.“Beykoz’da yeni bir zafer kazanacağız, İBB’yi de alacağız.”

Yerel seçim çalışmaları ile ilgili de konuşan İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç; Yerel seçimlerde Beykoz’da yeni bir zafer yaşamak için çalışmalara başladıklarını, ilçe teşkilatının tepeden tırnağa tüm kademelerinin çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini, İBB seçimlerini de yeniden Ak Partiye kazandıracaklarını belirtti.

Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Özkan Ayduğan da seçim sonuçları konusunda kısa bir durum değerlendirmesi yaptılar.

Program soru- cevap şeklinde sona erdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb