reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 22 Aralık 2022 652 Görüntüleme

BEYKOZ’UN KIZ BASKETÇİLERİNE SÜRPRİZ ZİYARET VAR!

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) B Grubunda mücadele eden Beykoz Basketbol Takımının antrenmanına CHP Parti Meclisi Üyelerinden Beykozlu Av. Sevgi Kılıç'ta ziyaret vardı.

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) B Grubunda mücadele eden Beykoz Basketbol Takımının antrenmanına CHP Parti Meclisi Üyelerinden Beykozlu Av. Sevgi Kılıç’ta ziyaret vardı.Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda Grup maçlarında ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Sarı-Siyahlıların Antrenmanı sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisinin Üyelerinden Av. Sevgi Kılıç beraberinde İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz ve bir grup partili genç ile ziyaret gerçekleştirdi.

Av. Kılıç, Beykoz Basketbol Takımı sporcuları ile tek, tek tokalaşıp tanıştı ve başarı dileklerinde bulundu.CHP Grubunda takım hakkında bilgiler aktaran Takım Menajeri Elmira Draskiçeviç, yeni kurulan bir takım olduklarına vurgu yaparken, Beykoz İlçesini A Takım düzeyinde liglerde temsil etmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Draskiçeviç, Recep Şahin Köktürk Spor Salonunun kendi antrenman ve maçlarına tahsis edilmesinde partinin Belediye Meclisi Üyelerinin katkılarının büyük olduğuna vurgu yaparken Kılıç’ın nezdinde bir kez daha teşekkürlerini iletti.CHP Parti Meclisi Üyesi Av. Sevgi Kılıç spora bakış açılarının çok net olduğuna vurgu yaparken, ” Benim de yetiştiğim, yaşadığım Beykoz ilçesinde bir kadın basketbol takımının liglerde yer almasını büyük bir memnuniyetle karşılıyorum. Vaktimin müsait olduğu her zaman maçlarınıza gelip destek olmak da isterim ” şeklinde konuştu.

Kılıç, daha sonra takım sporcularından kendilerinden talepleri olup olmadıklarını sorarken, iletilen talepleri ise not aldı.

Ziyaretin ardından CHP Heyeti beraberindeki getirdikleri Baklava Tepsisini sporculara verirken başarı dileklerini yenileyip salondan ayrıldılar.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb