reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 4 Kasım 2021 1053 Görüntüleme

Beykoz Rizeliler Derneği Kur’an Okuttu

Mikail Akyıldız’ın Başkanı olduğu Beykoz Rizeliler Derneği’nde, ahrete irtihal eden dernek üyelerinin yakınları için Kur’an-ı kerim okundu.

Mikail Akyıldız’ın Başkanı olduğu Beykoz Rizeliler Derneği’nde, ahrete irtihal eden dernek üyelerinin yakınları için Kur’an-ı Kerim okundu.

Kavacık’taki dernek merkezinde yapılan programa dernek üyeleri ve ruhu içi Kur’an-ı Kerim okunan isimlerin yakınları katıldı. Kısa bir konuşma yapan Dernek başkanı Mikail Akyıldız, kısa süre önce dernek olarak çok sayıda saygın ve sevilen ismi kaybettiklerini ve bunun üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, böyle bir program organize ederek, ahrete irtihal eden isimlere vefa göstermek, hem de manevi bir haz yaşamak istediklerini dile getirdi.Başkan Akyıldız, son iki haftada derneğimiz üyelerinden ve dernek yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın aile büyüklerinden ebediyete irtihal edenlerin derin üzüntülerini yaşadıklarını ifade etti.

Dost Beykoz İmtiyaz Sahibi Kader Gür’ün aile büyüğü amcası Beyoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı ve Güneysu İlim Öğrenenler Yardım Vakfı Başkanı, hayırsever iş insanı Hacı Ahmet Gür, Beykoz Rizeliler Derneği Kurucu Başkanı Sedat Kuvel’in Babası Fazlı Kuvel, Yönetim Kurulu Üyesi Songül Çavuşoğlu Arıcı’nın babası Necmettin Çavuşoğlu, Ekrem Karaali, Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Babuz’un babası Necmettin Babuz, Halil İbrahim Orta ve 3 kez Başbakanlık, 6 dönem Rize milletvekili olan, Beykoz’da yaşamını sürdüren Ahmet Mesut Yılmaz’ın ruhu için Kur’an-ı Kerim okunacağını söyleyen Akyıldız, vefat edenler bir kez daha Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi.

Akyıldız’ın konuşmasının ardından, Hızır Hatipoğlu , Kemal Ünal, Zeki Durmuş ve Turgay Şalambar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile vefat edenler yad edildi.

Programın son aşamasında ise konuklara tavuklu pilav, tulumba tatlısı ve ayran ikram edildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb