reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 25 Ocak 2019 1429 Görüntüleme

Beykoz’da CHP ve İYİ Parti arasında ittifak yok

Uzun süredir CHP ve İYİ Parti arasında devam eden ittifak görüşmelerinde sona gelindi. Yapılan görüşmeler neticesinde taraflar Beykoz'da kendi adaylarını çıkaracak.

Uzun süredir CHP ve İYİ Parti arasında devam eden ittifak görüşmelerinde sona gelindi. Yapılan görüşmeler neticesinde taraflar Beykoz’da kendi adaylarını çıkaracak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında uzun süredir devam eden Millet İttifakı görüşmelerinde sona gelindi. Yapılan görüşmeler neticesinde CHP ve İYİ Parti Beykoz’da kendi adaylarıyla çıkma kararı aldılar.İYİ Parti’nin Beykoz Belediye Başkan Adayı’nın Bilgehan Murat Miniç olacağına kesin gözüyle bakılırken, CHP’de ise henüz bir isim yok. Kamuoyunda ise birkaç isim ön plana çıkıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 27 Ocak Pazar günü parti meclisinden sonra İstanbul ilçelerini açıklayacağı bekleniyor. Ancak aldığımız duyuma göre Beykoz adayının açıklanması önümüzdeki haftaya sarkabileceği söyleniyor. CHP’de ki bu bekleyiş ise aday adaylarını iyice strese sokmuş durumda.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb