reklam
Ana Sayfa Eğitim, son dakika, Sür Manşet 26 Eylül 2018 2357 Görüntüleme

Önce Teşekkür Ettiler Sonrasında Hakaret Ederek Şikayette Bulundular

Geçtiğimiz günlerde Çavuşbaşı Fatih Mahallesi’nde bulunan Özel Akıllı Karıncalar Anaokulu’nda yaşanan sıkıntılı bir olay sonrası Özel Akıllı Karıncalar Anaokulu Sahibi Nuray Özanar; Eğitim Camiasının ve Velilerin, yaşanılan bilgi kirliliğinden etkilenmemeleri için Beykoz Yerel Basınına açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Çavuşbaşı Fatih Mahallesi’nde bulunan Özel Akıllı Karıncalar Anaokulu’nda yaşanan sıkıntılı bir olay sonrası Özel Akıllı Karıncalar Anaokulu Sahibi Nuray Özanar; Eğitim Camiasının ve Velilerin, yaşanılan bilgi kirliliğinden etkilenmemeleri için Beykoz Yerel Basınına açıklamalarda bulundu.

Karıncalar Anaokulu’nda yapılan basın açıklamasında basın mensuplarının yanısıra; Kavacık Antep Tatlı Dünyası İşletme Sahibi Taner Mert, Medya İletişim Danışmanı Sema Polat, eski veli Zerzevatçı Köyü Muhtar Adayı Zeynep Güneş hazır bulundu.

Nuray Özanar basın açıklamasında yaşanan sıkıntılı olay hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz günlerde Çavuşbaşı Fatih Mahallesi’nde bulunan Özel Akıllı Karıncalar Anaokulu olarak yaşadığımız ve aşağıda detaylandıracağım sıkıntılı bir durumu, tüm Beykoz’un bilmesi ve buna benzer sebeplerden dolayı Eğitim Camiamızın ve Velilerimizin, yaşanılan bilgi kirliliğinden etkilenmemeleri için siz Değerli Basın mensuplarımız vasıtasıyla, Beykoz Kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.”

“S.Ö isimli bayan, öğretmen olarak kurumumuzda çalışmak için müracaat ettiğinde, öğrenci kayıt durumumuzun belirlenmesi ve mevcut durumumuza göre kendisiyle şimdilik çalışamayacağımızı bildirdik.

İş başvurusunun sonucunu S.Ö’ ye bildirdikten sonra işletmemizin yakınında ikamet etmesi nedeniyle, kendisi birçok kez çocuğu ile kurumumuzda misafirimiz olmuştur.

Sonrasında başka bir kurumda iş bulduğunu belirtmesi ile çocuğunun kaydını komşuluk ilişkilerinden de çok iyi bildiği kurumumuza resmi olarak yaptırmıştır.

Resmi kayıtın yapıldığının ertesi günü S.Ö’ nün çocuğu R.D.B tüm ana okullarının merdivenlerinde bulunması gereken ve bizim kurumumuzda da bulunan kaymaz bantın üzerine düşerek küçük çaplı doku zedelenmesi olmuştur. Çocuğumuza derhal ön müdahale yapılmış olup öğrencinin annesi okula ulaşma sürecinde heyecanlanmasın diye görüntülü telefon ile aranıp okula davet edilmiştir

Kurumumuza gelen Velimize isterseniz içiniz rahat olsun doktora götürelim teklifimize, bize teşekkür edip, yapılması gerekenleri siz yapmışsınız diyerek okulumuzdan ayrılmışlardır.

Bizlere teşekkür edip okulumuzdan ayrılan Veli daha sonra çocuğunu hastaneye götürmüş olup öğrenciye yapılan laboratuvar araştırmaları sonrası, yumuşak doku zedelenmesi teşhisi konulduğunu ve önemli bir şey olmadığını öğrendik.

Bu aşamadan sonra, Veli ve Aile fertleri bizim okulda olmadığımız anda, okulumuzu adeta basarak, olmayacak hakaretler edip çocuklarının düştükleri yeri görüp yine hakaretler savurarak okulumuzdan ayrılmışlardır.

Sonrasında tarafımız adına yapılan emniyet şikâyeti oluşmuş olmasına rağmen ifadelerinde, okulumuzu suçlayan hiçbir iddiada bulunmayıp, aksine normal bir olay her yerde başımıza gelebilir davranışı içerisinde bulunup, yakın arkadaşları olabileceklerini düşündüğümüz kişiler tarafından, konuyu sosyal medyada saptırıcı ve hakaret edici yazışmalar oluşmaya başlamıştır.

Bu durum üzerine sosyal medyadaki yazışmalar tarafımızdan kayıt altına alınmış olsa da sonradan yayından kaldırılmıştır.

Ve kurumumuz, veli S.Ö ve akrabalarının okulumuza gelerek yaptıkları hakaret ve tehditler ile birlikte sosyal medya yazışmaları hakkında yargıya suç duyurusunda bulunulmuş olup, mahkeme sürecini kazandığımızda talebimiz olan tazminatı, yine siz basın mensuplarımızın huzurunda Türkiye Omurilik Felçliler Derneği TOFD Beykoz Şubesine bağışlanacaktır.

Yukarıda da belirtiğimiz gibi kamuoyundaki bu bilgi kirliliğini siz değerli basın mensupları ile paylaşıp, sizlerin vasıtası ile de konuyu kamuoyuna duyurmak istiyoruz.

Davetimizi kırmayıp, bizi dinlediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

 

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb