reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 18 Eylül 2018 1361 Görüntüleme

Dilmaç: ‘Bana göre Türkiye’de işsizlik yok. İş beğenmeyen çok.’

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, “Bana göre Türkiye’de işsizlik yok. İş beğenmeyen çok.” dedi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, “Bana göre Türkiye’de işsizlik yok. İş beğenmeyen çok.” dedi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç Salı günleri İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen halk günü çalışması hakkında Beykoz Olay Gazetesine bilgi verdi.

İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç şunları söyledi: “Vatandaşın teşkilata çok yoğun gelip gitmesi, talepleriyle ilgili zaman zaman bize ulaşamaması gibi sebeplerin önüne geçmek adına böyle bir uygulamaya başladık. Böylece Salı günümüzü vatandaşı dinlemeye ayırdık. Kamu kurumlarında çalışmak isteyen vatandaşlar genelde iş talebinde bulunuyorlar. Biz de herhangi bir alım durumunda talepte bulunan vatandaşı yönlendiriyoruz.”

“Bana göre Türkiye’de işsizlik yok. İş beğenmeyen çok. Çalışıp çocuğunun nafakasını çıkarmak isteyen arkadaşlar gelsin. Ben onları yönlendireyim. Genellikle 25-40 yaş arası insanlar talepte bulunuyor.”

Dilmaç sözlerini şöyle tamamladı: “Seçime yönelik konuşursak, biz hali hazırda parti olarak aktif çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde 30 mahalle başkanlığında değişiklik yaptık. Mahalle yönetimlerini oluşturuyoruz. Ancak yerel seçim gündemiyle ilgili bir takvim verilmedi. Muhtemelen Kasım’da başlayacak.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb