reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 8 Temmuz 2018 1611 Görüntüleme

Düzgün: ‘Bu bir soygundur. Bunu anlamamak geri zekalılıktır’

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün: “Bu bir soygundur. Bunu anlamamak geri zekalılıktır. Belediye başkanına aynen iade ediyorum. Bunu aynen böyle yazın. Vatandaşın hem parasını hem oyunu alıyorlar.” diye konuştu.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün: “Bu bir soygundur. Bunu anlamamak geri zekalılıktır. Belediye başkanına aynen iade ediyorum. Bunu aynen böyle yazın. Vatandaşın hem parasını hem oyunu alıyorlar.” diye konuştu.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığının her ay gerçekleştiği örgüt toplantısında konuşan İlçe Başkanı Aydın Düzgün seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Aydın Düzgün, geçtiğimiz günlerde İmar Barışıyla ilgili bunun bir soygun olduğunu söylemesi hakkında açıklama yaptı.

ÜLKEMİZ MAALESEF ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün şöyle konuştu: “Hepinizin bildiği gibi ülkemiz maalesef zor bir süreçten geçiyor. Bilinmez bir sürece girdik. Parlamenter sistemin kaldırılmak istendiği, TBMM’nin itibarsızlaştırmak istendiği, meclis yetkilerinin KHK’lara devredildiği, başbakanın son başbakan olduğunu söylediği, yönetenlerin dahi nasıl yöneteceğini bilmediği, ekonomik yaşamın her geçen gün kötüleştiği, ülke olarak dünyadaki itibarımızın sürekli kayba uğradığı, gençlerimizin işsizliğe mahkum olduğu, kadınlarımızın ve çocuklarımızın her türlü istimara uğradığı günleri yaşıyoruz. Ülkemize halkımıza bütün bu olumsuzlukları yaşatan AKP İktidarından bahsediyorum.”

AKP EN DÜŞÜK OYU YEREL SEÇİMLERDE ALIYOR

Başkan Aydın Düzgün şöyle devam etti: “AKP’nin can bulduğu, en büyük desteği aldığı kurumlar belediyelerdir. Yerel seçimleri erken değil, zamanında yapma kararı aldılar. AKP en düşük oyu yerel seçimlerde alıyor. Zira yerel seçimlerin kendine has dinamikleri var. Yerel seçimler parametrelerin değerlendirildiği seçimlerdir. AKP Genel Başkanı bunu iyi biliyor. Zira kendisi 1994 yılında CHP, SHP, DSP, ANAP, DYP çekişmesinden yüzde 23 ile İstanbul Belediye Başkanı seçildi.”

BELEDİYE BAŞKANINA AYNEN İADE EDİYORUM

Düzgün imar barışıyla ilgili açıklamaları hakkında şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde imar barışıyla ilgili yaptığım açıklamada, bunun bir soygun olduğunu söylemiştim. Barış projesiymiş. Halkla aranda bir kavga var demek ki. Onca yıldır kaçak inşaatlara göz yumacaksın, bunlardan her türlü parayı alacaksın, tapusunu verirken yine para isteyeceksin. Herkesten para toplayacaksın. Böyle bir şey olamaz. Bu bir soygundur. Bunu anlamamak geri zekalılıktır. Belediye başkanına aynen iade ediyorum. Bunu aynen böyle yazın. Vatandaşın hem parasını hem oyunu alıyorlar.”

AKP İKTİDARININ SON BULMASINA 9 AY KALMIŞTIR

Düzgün sözlerini şöyle tamamladı: “Geldiğimiz bu noktada şu son seçimler kimsenin kazanmadığı, Türkiye’nin kaybettiği bir seçim olmuştur. AKP’nin 16 yıllık iktidarı son bulmuştur. AKP iktidarının son bulmasına 9 ay kalmıştır.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb