reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 11 Şubat 2018 1464 Görüntüleme

BEYMEZ siyasi partilere ziyarette bulundu

Beykoz Meclis Üyeleri Derneği (BEYMEZ) Başkanı Murat Ellialtı ve yönetim kurulu üyeleri ilçede ki siyasi partilere ziyaret gerçekleştirdi.

Beykoz Meclis Üyeleri Derneği (BEYMEZ) Başkanı Murat Ellialtı ve yönetim kurulu üyeleri ilçede ki siyasi partilere ziyaret gerçekleştirdi.

Beykoz Meclis Üyeleri Derneği (BEYMEZ) Başkanı Murat Ellialtı ve yönetim kurulu üyelerinden Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özbek, Hüseyin Yüksek, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Nevzat Oral ve CHP Belediye Meclis Üyesi Aydın Habil ilçede ki siyasi partilere ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde, derneğin çalışmaları ve önümüzdeki dönemde siyasete dair görüş alışverişinde bulunuldu. BEYMEZ’in düzenleyeceği eğitim semineri hakkında bilgi verildi.

İlk olarak ziyaret edilen Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan;  BEYMEZ’in önemli bir misyon icra ettiğini ve derneğin Beykoz siyasetine ciddi katkılar yapabileceğini kaydetti. Gürkan ayrıca başlatılan eğitim çalışmasının faydalı olacağını ifade ederek bu çalışmanın başka konularla başka alanlara da kaydırılmasını istedi.

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığına geçen heyet İlçe Başkanı Aydın Düzgün ile görüştü. Dernek çalışmaları hakkında kısaca bilgi veren Murat Ellialtı ilçe başkanlığına seçilen Aydın Düzgün’ü tebrik etti ve Aydın Düzgün’ün hâlihazırda BEYMEZ’e üye olan tek ilçe başkanı olduğunu hatırlatarak çalışmalara daha fazla destek vermesi gerektiğini belirtti.

Aydın Düzgün, başlatılan eğitim çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve parti üyelerini bu faaliyet hakkında bilgilendireceklerini, duyuru afişlerini de parti binasına asacaklarını kaydetti.

Heyeti son olarak Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ı ziyaret etti. Diğer iki parti ilçe başkanlıklarında olduğu gibi burada da sıcak bir ilgi ile karşılanan heyet Karaman’ı dernek çalışmaları ve eğitim semineri hakkında bilgilendirdi.

BEYMEZ’in çalışmalarını yerel basın ve sosyal medya vasıtasıyla yakından takip ettiğini belirten Oğuzhan Karaman’da eğitim faaliyeti konusunda parti üyelerini ve camialarını bilgilendireceğini ve katılımlarını teşvik edeceğini söyledi.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

ALTI MI DEĞERLİ ÜSTÜ MÜ

ALTI MI DEĞERLİ ÜSTÜ MÜ

Tema Tasarım | AnatoliaWeb