reklam
Ana Sayfa Eğitim, son dakika, Sür Manşet 16 Ocak 2018 2313 Görüntüleme

Sözlük Özgürlüktür Projesi tanıtıldı

Sözlük Özgürlüktür Proje ve organizasyonlarda Beykoz’un markası haline geldi.

Sözlük Özgürlüktür Proje ve organizasyonlarda Beykoz’un markası haline geldi.

Beykoz Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nuray Özkan tarafından uygulamaya konan Sözlük Özgürlüktür Projesi tanıtıldı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci’nin mimarı olduğu Kim Milyoner Olmak İster Sözlük Özgürlüktür Bilgi Yarışması, final ve ödül töreniyle tanıtıldı.

Final yarışmasının gerçekleştirildiği tanıtım törenine Kaymakam Ahmet Katırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, Eğitim Bir-sen Sendikası 3 No’lu Şube Başkan Vekili Mehmet Bakır Sarımurat katıldı.

Misafirleri selamlayan Okul Müdürü Nuray Özkan “İstanbul İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Faruk Yelkenci’nin bizzat 6 ay boyunca çalışarak ortaya çıkardığı bir yarışma, ‘Sözlük Özgürlüktür’ projesi. Bu proje çocuklarımıza ve öğretmenlerimize birçok katkı sağladı. Tüm alanlardaki öğretmenlerimizi bir araya getirdi. Bu proje büyük emek isteyen bir projeydi.” diye konuştu.

Okul Müdürü Nuray Özkan,  projenin sadece kelime dağarcığı, Edebiyat ve genel kültür alanında değil bilim, ilim, kültür, sanat ve psikoloji alanları başta olmak üzere her alanda öğretmen ve öğrencilere ilham verdiğine değinerek Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediyesi ve Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteği ile yaygınlaştırma ile ilgili olarak İstanbul MEM’e onaya sunacaklarını ve uygun görülür ise İstanbul’daki tüm ortaöğretim kurumlarına Beykoz’un ev sahibi olmaktan gurur duyacağının altını çizdi.

Kim Milyoner Olmak İster Sözlük Özgürlüktür Bilgi Yarışması’nın temellerinin 2 ay önce atılmaya başlandığını, Kim Milyoner Olmak İster formatının tüm detaylarının incelikle ele alınarak kalabalık bir eğitim kadrosu ve teknik ekiple hazırlanıldığını, emeğin büyük olduğunu ifade ederken en güzel tarafının da Çocuk Gelişiminden, Anadolu Lisemize, Bilişim Alanımızdan,  Lojistik alanımıza kadar her alandan öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı olduğunu vurgulayan müdür emeği geçen herkesi tebrik etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb