reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 29 Aralık 2017 2199 Görüntüleme

Düzgün, görevi devraldı

CHP Beykoz 36. Olağan kongresinde başkanlık görevine seçilen Aydın Düzgün, ilçe binasında gerçekleşen devir teslim töreniyle göreve başladı.

Aydın Düzgün CHP İlçe Başkanlığı görevini devraldı.

CHP Beykoz 36. Olağan kongresinde başkanlık görevine seçilen Aydın Düzgün, ilçe binasında gerçekleşen devir teslim töreniyle göreve başladı.

Mahir Taştan “Yeni seçilen yönetim kurulu ve ilçe başkanımızın hedefimiz olan 2019’a ulaştıracağına inanıyorum. Hep beraber CHP’nin birlik ve bütünlüğünü gösterelim.”dedi.

İlçe Başkanı Aydın Düzgün şöyle konuştu:  “Bugün burada bir bayrak değişimi için toplandık. Bu bayrağın iki yıldır azimle, kararlılıkla bugünlere gelmesinde katkısı olan yönetime teşekkür ediyorum.”

“Bundan sonraki süreçte kendileriyle hep beraber olacağız. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Aldığımız bayrağı çok daha yükseklere dikmek için her fedakarlığı yapacağız. Her yaptığımızı sizlerle paylaşacağız. Demokrasinin bir karmaşa rejimi olmadığını anlatacağız.”

“Beykoz’un dünya kenti olmasının temellerini bizler atacağız. Beykoz’u mutsuz edenleri yılmadan anlatacağız. Beykoz’u fabrikaların bacalarının tüttüğü, insanların mutlu olduğu günlere geri döndüreceğiz.”

Elif Çelik şunları dile getirdi: “Bizlere verdiğiniz değer için teşekkür ediyorum. CHP’nin bayrağını Beykoz Belediyesi’ne beraber dikeceğiz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Aydın Düzgün CHP Beykoz İlçe Başkanı olarak CHP’ye yeni üye olan vatandaşların üyelik formlarını imzaladı.

Devir teslim töreninden sonra CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün tebrikleri kabul etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb