reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 23 Mayıs 2024 179 Görüntüleme

Beykoz Emniyet Müdürlüğü muhtarlarla buluştu

Beykoz Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği organizasyonla ilçenin idari erkanı muhtarlarla buluştu.

Beykoz Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği organizasyonla ilçenin idari erkanı muhtarlarla buluştu.İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen sabah kahvaltısına Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Yazı işleri Müdürü Nevzat Kalkan, SGK Müdürü Ferda Özkalender, İlçe Müftüsü Tapu Müdürü İbrahim Ömer, Gençlik Spor Müdürü Fatih Korkulu ve kurum müdürlerinin yanı sıra muhtarlar katıldı.Açılış konuşmasını gerçekleştiren Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, ilçede bazı sorunların bulunduğunu ama çözülemeyecek bir problemin bulunmadığını söyledi.

Sözer, “Yeni dönem muhtarlarımızı ve yeniden seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Emniyet Müdürlüğümüzün organizasyonuyla buluştuk. Kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Çubuklu Mahalle Muhtarı Hüsnü Kolcu, emniyet-muhtarlık işbirliğini vurgulayan bir şiir okudu.Çengeldere Muhtarı Hakan Demirtaş, yıkılan okul bölgesinde gençlerin gece saatlerinde toplandığını ve narkotik madde kullanımının arttığını söyledi.

Yalıköy Muhtarı Necmi Gösterit, halı saha kenarındaki romanlarla ilgili sorunlar olduğunu ve emniyetin çalışma yapması gerektiğini kaydetti.

Yenimahalle Muhtarı Pehlivan Gündoğdu, mahallesinde çok fazla olduğunu kaydederek, Çevre Yoluna katılım bağlantısına ihtiyaç bulunduğunu ifade etti.Gündoğdu, önceki günlerde yapılan başka bir toplantıda bunu dile getirdiğini ancak Kara Yollarının kabul etmediğini söyledi.

Riva Mahalle Muhtarı Mevlüt Eren, bölgede plakasız muhtarların rahatsızlık verdiğini ve plajdaki karavanların problemlere neden olduğunu kaydetti.İlçe içerisinde, giriş ve çıkış güzergahlarında düzenli olarak uygulama yaptıklarını söyleyen Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, uygulama sonuçlarından bahsetti.

Öztürk, “Hırsızlık yüzde 30 azaldı, uyuşturucu ya da torbacı daha ilçeye girerken yakalıyoruz. Ekstra yakalamalarımız da arttı. İlçeyi bu şekilde rahatlatabiliyoruz. Şu anda yaklaşık 15 resmi ekibimiz, 3 motorumuz, 6 trafik ekimiz, 4 de sivil ekibimiz var. 45 mahallemiz var. Haklı olarak herkes mahallesine ekip istiyor ama biz de haklıyız. Elimizden geldiği kadar bunu idare etmeye çalışıyoruz.” dedi.Mobese ve KYS kameralarıyla ilgili sorulara da cevap veren Emniyet Müdürü Öztürk, “2025’in sonuna kadar 30 yere kamera kurulacak. Yeni taleplerimizin ihalesi yıl içerisinde yapılacak. Şu anda 57 noktada 228 kameramız var. Bu 30 yer kurulurken 2 tane de plaka tanıma sistemimiz kurulacak ve bunlar bizim tespitlerimizi arttıracak. Kamera başlı başına bir çözüm değil ama mücadelede bizim için çok önemli. İnanın sizlerden çok istiyoruz bunun kurulmasını.” ifadelerini kullandı.

Toplantı, toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb