reklam reklam reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 12.09.2021 1415 Görüntüleme

ŞAHLANIŞ PARTİSİ OLARAK 

Gerekçesi ne olursa olsun demokrasiye, hariçten müdahalelere kesin biçimde karşıyız.
27 Mayıs 1960 Darbesi ile başlayan, 12 Mart Muhtırası, 12 Eylül Darbesi, 28 Şubat, 27 Nisan Muhtırasıyla devam eden, FETÖ’nün hain darbe girişimiyle taçlanan her olay, güya demokrasi hedefi gütse de kaybeden her zaman demokrasi olmuştur.
Bugünün demokrasiyi fiilen askıya almış rütbesiz otoriterleri de  tartışmasız biçimde daha önce gerçekleşen askeri ve yargısal darbelerin çocuklarıdır.
Çünkü, darbeciler, nitelikleri gereğince halka zulmederler. Onların zulmü, halkın ferasetine sekte vurur ve yeni zalimleri kurtarıcı olarak görmesine neden olur.
Parti kapatmalar, parti liderlerine verilen cezalar, saçma sapan başörtüsü yasağı  türünden uygulamaların sonucudur ki bugünün yalnız kendine demokrasi isteyen, tek adam iktidarına mahkum edildik.
12 Eylül 1980 Darbesine giden yolun taşları, kanla canla döşendi. Binlerce genç, aydın bu uğurda telef edildi. Bugünkü asalak, üretmeden geçinme peşinde koşan eyyamcı toplum  yapısı, ABD’nin “Bizim Çocuklar” dediği işbirlikçiler tarafından planlı biçimde oluşturuldu.
Üzerinden 41 yıl da geçse 12 Eylül’ün açtığı yaralar kapanmayacak, topluma verdiği zarar yıllarca giderilemeyecektir.
Bu şuurla ister silahlı, ister silahsız olsun; milli iradeye yönelik her türlü müdahalenin karşısında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.
Ülkemizin içine düşürüldüğü adaletsiz ortamdan çıkmasının tek yolunun kuvvetler ayrılığına dayalı, meşveret ve liyakat esasına göre çalışan bir yönetim anlayışı olduğu inancıyla tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımızla saygıyla selamlıyoruz.
Mehmet Mahmut Yıldız
ŞAHLANIŞ PARTİSİ GENEL BAŞKANI

Yorumlar

İlginizi çekebilir

KAVACIKSPOR SEZONU KAPATTI 1-2

KAVACIKSPOR SEZONU KAPATTI 1-2

Tema Tasarım | AnatoliaWeb