DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
35-45 YAŞ ARASI İŞ HAYATININ SONUMU?
Değerli yurttaşlarım değerli okuyucularım. Bugünkü yazımızın konusu 35-45 yaş arası. Belki bana Şair yazar Cahit Sıtkı Tarancı’dan esinlendiğimi soracaksınız biraz öyle oldu? Danışmanımın uyarısı üzerine bu makaleyi kaleme aldım.
Sosyal medyada iş ilanlarına baktığımız Zaman 35-45 arası işçi-elaman alımı yapılmaktadır. Peki 45 yaş üzeri olana vatandaş meslek erbabı insanlar ne olacaktır. Yani bu insanlar bu yaştan sonra nasıl hayata tutunacaktır. Kıymetli okuyucularım şunu söyleyebilirler herkes söylüyor uygulayan yok. Hayır biz söylüyorsak makaleye döküyorsak ilk adımı da atmışız demektir. Günümüzde emeklilik yaşı 60’dır. Peki bu 45 yaş sorunu nasıl düzeltilecektir.
Aldığımız bilgilere göre sadece tanıdığı olanlar 45 yaş üstü insanlara iş imkanı sağlanmakta olduğu duyum olarak öğrenmiş bulunmaktayız peki tanıdığı çevresi veya sahip çıkan kimsesi olmayan insanlar ne yapacaktır. Bu insanlara eyvah yandı gülüm keten helva mı dedirttirilecektir.
Değerli yurttaşlarım okuyucularım. Biz Şahlanış Partisi olarak bunun altyapısını hazırlamış bulunmaktayız. İktidar olduğumuz zaman … projelerimiz arasına almış bulunmaktayız. Açıkça söylemek gerekirse diğer siyasi partiler projemizi kopyalamasın veya fikirlerimizi kullanmasınlar diye sadece noktalama işareti kullanarak boş bırakmak zorunda kaldık. Biz noktalı yeri sadece seçim zamanı kamuoyu ve halkımız ile paylaşacağız.
Çünkü her proje bizim için çok önemlidir. Makaleme burada son verirken yetkilileri artık 34-45 yaş sorununu çözmeye davet ediyorum.
En kalbi duygularımla selamlıyorum
Yorumlar
Benzer Yazılar
-
Sağduyu Kaybolursa Siyaset Yolunu Şaşırır
-
Demokrat Misyon: Hatıra Defteri mi, Sorumluluk Alanı mı?
-
BANDIRMA VAPURU – 2 (ASRA SIĞMAYAN YOLCULUK) [1]
-
Her Şerde Bir Hayır Vardır: Krizler Karşısında Sorumluluk, Fedakârlık ve Devlet Aklı
-
5 Haziran Dünya Çevre Günü: Yaşamak mı, Yağmalanmak mı?
-
Gerçek Kimin Dilinde, Gürültü Kimin Üslubunda?
-
İstanbul’un Fethinin Yıldönümünde
-
ASKERLERİN ve HASTALARIN TABURCU OLMASI (TABURCU OLMAK)
-
DENİZCİLERİMİZ ve DENİZCİLERİN TABURA GEÇMESİ (ÇİMARİVA)
-
Her Şerde Bir Hayır Var mı? Mutlak Butlan ve Siyasetin Yeniden İnşası
-
Türkiye’nin Çıkış Yolu: Güç Kavgası Değil, Ortak Akıl
-
Muhalefete Açık ve Tarihi Çağrımızdır