reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 24.09.2020 6361 Görüntüleme

BATSIN BU FUTBOL

Türkiye’de sporun göz bebeği futbol, önce pandemi, daha sonra; Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanıp sonradan gelecek sezonlara ertelenen yabancı oyuncu kısıtlaması ve son olarak hem kulüplerin kendi arasında hem de (iki kulüp hariç) Federasyon ile fırtınalar kopartan harcama limitleri sonrası seyircisiz olarak yeni başlayan Süper Lig iyice tatsız olmaya başladı.

2 kulüp hariç diğerlerini isyan seviyesine getiren harcama limitleri sonrası takımlar, hem kendi limitleri içinde kalarak hem de sattıkları oyuncularla yarattıkları yeni limitlere göre yapmaya çalıştıkları transferler için süre halen devam ediyor ama liginde şu anda üçüncü haftası oynanacak ve yeni transferler gelip takımlara hangi süreçte adapte olacaklar. Ayrıca şu an piyasada kaliteli oyuncu kaldı mı ki biz hala transfer peşindeyiz. Şu an transfer olacaklar, takımları tarafından kadrolarında yer almayacak oyuncular olacak ve biz bu oyuncudan nasıl randıman bekleyeceğiz, buna rağmen yeni transferler çilek, pasta ve hatta süper oyuncu olarak lanse ediliyor, yazık.

Bu olumsuzlukların yanında futbol dünyası Rıdvan Dilmen, Fatih Altaylı, Ersin Düzen ve olaylara sonradan katılan Ercan Taner arasında sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen program yaptığı televizyon ekranından Ersin Düzen hakkında açıklamalarda bulunarak; Federasyon için çalıştığını ve maaşını Türkiye Futbol Federasyonundan aldığını, hem oradan maaş alıp hem de federasyonun hakemlerini eleştiremeyeceğini son olarak da Başkan Nihat Özdemir’in danışmanı olduğunu söyledi. Bunlar ağır suçlamalardı. Rıdvan Dilmen, yakinen tanıdığım bir arkadaşının (Serdar Tatlı) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olduğunu ve daha ilk hafta ‘Lig dizayn ediliyor, Rıdvan Dilmen Sezonu’ denmeye başlandığını aktardı. Futbolda işler buraya geldiyse bu tarihten itibaren hakemler tarafından her çalınan düdük sonrası fırtınalar kopacak ve ödediğimiz vergiler bu tartışmalarla geçinen kişilere akmaya devam edecek. Öyleyse gerçekten “Batsın Bu Futbol”

Hal böyle olunca Bizim futbolun değeri de yerlerde sürünür hale geldi. Yayıncı kuruluş bunu bahane ederek yayın parasını iyice düşürüyor dolayısıyla ne ekerseniz onu biçiyorsunuz.

Hepinize sağlıklı ve bol kazançlı günler dileğimle.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb