reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 10.11.2019 1043 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

GAZİ PAŞA’MIZIN ARDINDAN

Şahlanış Hareketi olarak 2200 yıllık kadim bir devlet geleneğinin temsilcisiyiz.

Bu nedenledir ki Hunlardan başlayarak günümüze kadar uzanan silsilede milletimiz tarafından kurulan tüm devletlere sahip çıkar ve saygı duyarız.

Bu devletlerin sonuncusu olan ve ebediyete kadar yaşatmak üzere and içtiğimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin ve onun kurucusu Aziz Gazi Paşa’mızın ve silah arkadaşlarının ise bizim gözümüzde ayrı bir değeri vardır.

*

10 Kasım’lar çok kişiye olduğu gibi bize de hüzün verir. Ancak biz yalnız özel günlerde değil her fırsatta, toprağı vatan eden gönül erlerini yad eder;  kendimizi yurdumuza milletimize karşı vazifelerimizi ne derecede yerine getirdiğimiz hususunda sorgular, eksiklerimizi gidermeye çalışırız.

*

Bu yıl da aramızdan ayrılışının 81 yıldönümü vesilesiyle Aziz Atatürk’ün ve generalinden erine tüm silah arkadaşlarının hatırasını bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyor, kanını terini dökerek bu toprakları vatan eden yapan ve bizlere emanet eden tüm emektarların önünde hürmetle eğiliyoruz.

*

Son günlerde iktidar kanadında aniden depreşen Atatürk ve Cumhuriyet sevgisinin samimi olduğu umuduyla ve en kalbi saygılarımızla…

MEHMET MAHMUT YILDIZ-ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb