reklam
Ana Sayfa Yazarlar 27.01.2019 1830 Görüntüleme

TÜRKİYE KUPASINDAKİ TRAJEDİ

Bildiğiniz üzere Fenerbahçe Ümraniye Spora Başakşehir ise Hatay Spora yenilerek Türkiye kupasına veda ettiler. Başakşehir ülkenin iki kupasından birinden elendi ama Süper ligin lideri diğer taraftan süper ligde hedefini kaybetmiş halen düşme potasının içinde bulunan Fenerbahçe ve Çeyrek finale kalan iki yükselme gurubu takımı..

Fenerbahçe için en kötüsü futbolcuların takım olma ve takım havasını kaybetmiş bir haleti ruhiye ye girmiş olmalarıdır. Saha içinde çok çaba gösteriyor olabilirler ama gelinen noktada; tüm kişisel özelliklerini kaybetmiş bir amatör futbolcu konumundalar ve de rakipleri bu olayı çok iyi tahlil edip sadece kendi oyunlarını oynayarak sıradan top oynayan Fenerbahçe takımı karşısında galibiyete ve puanlara kolayca ulaşabiliyorlar.

Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durumdan çıkaracak olan yine bu duruma düşüren futbolcular olduğu biliniyor, tüm yönetim ve teknik kadro mutlaka bunu takıma anlatıyorlardır ancak inkar edilemeyecek bir gerçek var ise yeni yönetimi bağrına basmış, her türlü olumsuzluklara rağmen halen takımlarını desteklemeye devam eden taraftarların bunu gerçekten hak etmediğidir.

Futbolla ilgilenen herkesin bildiği şudur; Fenerbahçe zirveden ne kadar uzaklaşırsa uzaklaşsın, hatta matematik olarak hiçbir umudu kalmasa bile tek bir plan vardır o da şampiyonluktur. Bu gerçek asla unutulmamalıdır.

Bu sene süper ligde inanılmaz sonuçlar alınıyor. Hangi takım nerede nasıl puan kaybedebilir demeye kalmıyor yeni bir sürprizle karşılaşıyoruz, işte Beşiktaş dün oynanan maçta kendi sahasında Erzurum Sporu yenemedi ve berabere kaldı. Şenol hoca her zaman ki gibi türlü bahaneler üreterek alınan beraberliği açıklamaya çalıştı.

Artık uyanın beyler. Takımlarını ölesiye destekleyen, evinin nafakasından keserek, sağlık parasından keserek sizleri desteklemeye gelen taraftarlarınızı bu kadar üzmeye hakkınız yok. Eskiden taraftarlar alınan kötü neticeleri daha kolay atlatabiliyordu. Ülkede artan ekonomik olumsuzluklar, işsizlik ve hayat pahallığına sizin sorumsuz davranışlarınız insanları daha derinden etkiliyor, bu böyle biline ve kendinize bir an önce gelmeniz dileğiyle.

Hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim, esen kalın.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

YIKIM PROJESİDİR

YIKIM PROJESİDİR

Tema Tasarım | AnatoliaWeb