reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 19 Ocak 2019 1897 Görüntüleme

Murat Aydın geçmiş dönem ana kademe üyeleriyle bir araya geldi

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, geçmiş dönemlerde AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı ana kademede görev yapan üyelerle bir araya geldi.

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, geçmiş dönemlerde AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı ana kademede görev yapan üyelerle bir araya geldi.İBB Hasır Restoranda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın, İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, İlçe Eski Başkanlarından Salim Karaman; Adem Sefer; Mustafa Gürkan, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, teşkilat mensupları katıldı.Dilmaç: “Yücel Çelikbilek’e çok teşekkür ediyorum”

Misafirleri selamlayan İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, “Öncelikle katılan tün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ben uzun yıllar Çavuşbaşı’nda siyaset yaptım. Siyasete başladığım dönemlerden bugüne kadar bize önderlik eden Yücel Çelikbilek’e çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.Karaman: “Hepimiz aynı trende hedefe doğru gidiyoruz”

İlçe Eski Başkanı Salim Karaman, “Hepimizin ortak yönü gönül dostu olmamız. 18 yıldır bu teşkilatta elimden geldiğince görev yapmaya çalıştım. Hepimiz aynı trende hedefe doğru gidiyoruz. Hedefimizin ve yolumuzun doğru olmasını temenni ediyorum.” dedi.Sefer: ”Beykoz’a hizmet adına hep beraber çalışacağız”

İlçe Eski Başkanı Adem Sefer şunları dile getirdi: “Bizler parti kurulduğundan beri birçok seçimi beraber atlattık. AK Parti bayrağını yukarıya taşıdık. İnanıyorum ki, Beykoz’a hizmet adına hep beraber çalışacağız.”Gürkan: “Murat Aydın’a hoş geldiniz, diyorum”

İlçe Eski Başkanı Mustafa Gürkan şunları söyledi: “AK Parti’nin 14 serüvenin ilk adımları bugün buradan başlayacak. Türkiye’nin kaderi AK Parti’nin kaderiyle aynıdır. Bu güne kadar her seçimin çok önemli olduğunu söyledik. Bana sorarsanız en önemlileri 22 Temmuz 2007, 30 Mart 2014 ve 1 Kasım 2015. Şüphesiz bu seçim de önemli. Bizim siyasi hareketimiz hep ilkleri yaşayandır. AK Parti doğal sınırlarına ulaşmıştır. Bu büyümenin riskleri vardır. Biz bu risklerle seçime gideceğiz. İlerleyen zamanlarda daha da büyüyeceğiz ve yeni heyecanları getireceğiz. 31 Mart’ta Belediye Başkanı olması için beraber çalışacağımız Murat Aydın’a hoş geldiniz, diyorum. Kendisine elimizden geldiğince destek olacağız. Sözlerimi tamamlamadan Yücel Çelikbilek’e hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle 10 yıl çalıştık. Ben ondan birçok şey öğrendim. Kendisine ailesiyle beraber bereketli bir ömür diliyorum.”Çelikbilek: “İstikrarı devam ettirmezseniz, Beykoz’a yazık edersiniz”

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek şöyle konuştu: “Beykoz İstanbul’a, Beykoz Türkiye’ye lazım. Beykozlu yaptığımız doğru işlerden dolayı vefalıdır. Eskiden her yıl burada farklı bir parti iş başı yapardı. AK Parti 3 dönemdir bu gidişatı değiştirdi. İstikrarı devam ettirmezseniz, Beykoz’a yazık edersiniz. Burası kutsal bir yerdir. Buranın maneviyatı Yuşa Aleyhisselam’dır. Biz onun misafirleriyiz. Beykoz’u büyütmeye hepimiz gayret sarf edeceğiz. 31 Mart’ta onun hatırına zeval getirecek bir zihniyeti burada iş başı yaptırmak düşünülemez. Beykoz’un meseleleri kolay bitmez. Murat Bey seçildiği gün ben kendim seçilmiş gibi kabul edeceğim. Hepinizden hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum. Benim hakkım varsa sizlere helal olsun.”Yunus Fırat Aydın: “Hep birlikte çalışarak Beykoz’u Murat Başkanımıza teslim edeceğiz”

İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın şunları ifade etti: “Beykoz bizim için çok değerli. 31 Mart’ta hepimizin gayretleriyle AK Parti sancağı Murat Aydın’la devam edecek. Biz bir davanın peşinden koşuyoruz. AK Parti teşkilatları yola çıktığında görmeden talip olanlardır. Beykoz’un sorumluluğu bizdedir. Hep birlikte çalışarak Beykoz’u Murat Başkanımıza teslim edeceğiz.”Murat Aydın: “Beykoz’da yaşamı daha huzurlu ve mutlu kılmak adına ne gerekiyorsa yapacağız”

Belediye Başkan Adayı Murat Aydın şöyle konuştu: “Biz güzel bir teşkilatta görev yapıyoruz. Ben gayreti ve güzelliği için Yücel Başkan’a çok teşekkür ediyorum. Ben adaylığım açıklandığında büyük bir şok yaşamıştım ama buradan ilçe başkanıma çok teşekkür ediyorum. Ben Beykoz’a evime gelmiş gibi hissediyorum. Bütün kademelerde görev yapan teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beykoz’da yaşamı daha huzurlu ve mutlu kılmak adına ne gerekiyorsa yapacağız. Ben evimi kiraladım. Artık Beykoz’a yerleşiyorum. Seçimi kazansam da, kaybetsem de artık Beykozluyum.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb