reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Ocak 2019 2166 Görüntüleme

AK Gençlik Murat Aydın’ı ağırladı

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları ‘Geçmişten Geleceğe’ adlı organizasyonda Belediye Başkan Aday Adayı Murat Aydın’ı ağırladı.

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları ‘Geçmişten Geleceğe’ adlı organizasyonda Belediye Başkan Aday Adayı Murat Aydın’ı ağırladı.İBB sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıda partinin kuruluşundan bu güne kadar görev yapan Beykozlu gençler bir araya geldi. Toplantıya İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Engin Yıldız, İl yönetim Kurulu Ömer Ayberk Cengiz katıldı. Toplantıda gündeme ilişkin konular ele alındı.Aydın: “Beykoz için büyük ama ülke için küçük olabilecek hayallerimiz var”

Belediye Başkan Adayı Murat Aydın şunları söyledi: “Beykoz, İstanbul’un incisi, onu gençlerle parlatacağız. Beykoz’un İstanbul için önemli bir yer. Beykoz halkı burada yaşamaktan mutlu ve bu mutluluğu artırmak için çalışacağız. Beykoz için büyük ama ülke için küçük olabilecek hayallerimiz var. O hayalleri gerçekleştireceğiz. Bu hayaller Beykoz’da yaşamı daha mutlu kılmak, daha huzurlu olmak, daha mutlu olmaktır. Onun yollarını araştırmak bizim asıl amacımızdır.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb