reklam
Ana Sayfa Sağlık, Spor, Sür Manşet 11 Ağustos 2017 1378 Görüntüleme

Bağımlılıkla Mücadeleye Destek Artıyor

Beykoz Bağımlılıkla Mücadele Platformunun başlatmış olduğu imza kampanyasına Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü de destek oldu.

Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kavacık 15 Temmuz Stadında ilçe kulüplerinin katılımlarıyla bağımlılıkla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Bir ay içinde 100 bin imzaya ulaşmak hedefinde olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün de desteğiyle toplanacak olan imzalar, TBMM’ye teslim edilecek.

Küçük: ‘Uyuşturucu meselesinde de en kestirme yolun bu olduğuna inanıyoruz’
Konuyla ilgili konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük şunları aktardı: “Beykoz’da bağımlılıkla mücadele konusunda sivil toplum artık harekete geçmiştir. Mücadelemizin kararlılıkla sürdürüleceğinden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu toplumsal hareketin bir çığ misali büyüyerek, ailelerimizin ve bir bütün olarak toplumumuzun kanayan en büyük yarasını tedavi edeceğine ve geleceğe tertemiz bir sayfa açacağına inancımız sonsuzdur. Bu kampanyaya büyük destek veren Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, kamu yöneticilerimize, siyasi partilerimize ve STK’larımıza teşekkür ederim. Bu iş için de toplumsal bir gerçeklikten yola çıktık. Ana gündemimiz uyuşturucu meselesi. Fiziki ve sanal imza kampanyamızla hedefimiz 1 aylık sürede 100 bin imzaya ulaşmak. İlçemizin her gün 6 farklı noktasında 1 ay boyunca stantlarda imza toplayacağız. Biliyoruz ki, Beykoz’da başlayan bu toplumsal hareket, tüm Türkiye’ye yayılacaktır. Yapılan çalışmalar neticesinde çözümün, hukuki cezaların revize edilmesiyle arttırılmasında ve uygulanmasında olduğu sonucuna vardık. Bir zamanlar ülkemizde kapkaç sorunu vardı. Toplumsal duyarlılık ve yoğun tepkiye siyasi iradenin ortak olmasıyla kapkaç cezaları çok arttırılmış ve bu suç büyük ölçüde ortadan kalkmıştı. Uyuşturucu meselesinde de en kestirme yolun bu olduğuna inanıyoruz. Beykoz’daki tüm Spor camiasıyla bu konuya eğileceğiz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb