DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ÜLKEMİZİN GURURU KADIN BASKETÇİLER
Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol takımı, 2023-2024 sezonunun başında FIBA Süper Kupa’sını kazanmıştı. Geçtiğimiz günlerde de Euroleague kupasını kazanarak aynı sezonda Avrupa’da hem 2 kupa kazandı hem de Euroleague kupasını üst üste ikinci kez kazanma başarısını tekrarlayan ilk kadın Türk takımı oldu.
Ülke içinde de başarısını devam ettiren “kendi taraftarlarının deyimiyle” Potanın Kraliçeleri 2023-2024 sezonunda toplamda 14’üncü kez Türkiye Kupasını ve en son olarak da ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ni üst üste 6’ncı kez ve namağlup olarak tamamladı. Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol takımı tüm sezon boyunca sadece EuroLeague grup maçlarının hemen başında sadece iki mağlubiyet aldı ve doğal olarak adını Türk Basketbol tarihine altın harflerle yazdırarak Fenerbahçe’nin ve ülke sporseverlerinin gururu olmayı başardılar.
Üzülerek söylemek istiyorum ki bireysel veya takım sporlarında Avrupa’da başka branşlarda finale kalıp, yenilseler bile spor bakanlığının en üst seviyelerinden tebrik telefonlarının yağdığı, günlerce manşetlerden inmediği gerçeğinin yanında, Avrupa’da Basketbolun en anlamlı Kupasını aldıktan sonra ve lig şampiyonluk kupasını dahi Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı tarafından verilmemesi tebrik ve mesajların sadece kulüp seviyesinde kalması kim veya kimlerin ayıbı, lütfen biraz düşünelim ve kutuplaşma bu seviyeye geldiyse böyle spor böyle rekabete yazıklar olsun.
Futbolda İkinci Lig şampiyonlarının, Süper Lige yükselen ve şampiyon olan takımların bayraklarını İstanbul Köprülerinde günlerce dalgalandıran yetkililer Avrupa’da çifte kupa kazanmış bir kadın takımının bayrağını sırf kadın olduğu için mi asmıyorsunuz lütfen bir yetkili cevap verirse sevineceğim.
Hepinize mutlu, sağlıklı ve adil davranışlı günler dilerim.
Hüseyin Demirel
Yorumlar
Benzer Yazılar
-
BEYKOZ BELEDİYESİNDEN KADINLARA ÖZEL ÖZ SAVUNMA EĞİTİMİ
-
BEYKOZ ATLETİK SK GENÇ KIZLAR VOLEYBOL TAKIMI DİNAMO SK’YI 3-0 MAĞLUP ETTİ
-
BEYKOZ BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMI ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR
-
Beykoz Belediyesi Şok Hizmet Kapsamında Gümüşsuyu’nda
-
Beykoz’da Baltalı Şok: Dede ve Torunu İnternet Kablolarını Kesti
-
ŞAHLANIŞ FİKRİYATI: SİYASETİN KİRLENEN ZEMİNİNDE DEĞER MERKEZLİ BİR DİRİLİŞ ARAYIŞI
-
Drone Havalandı, Ceza Yağdı: Beykoz’da Hatalı Parka 53 Bin Lira Ceza
-
Gürzel’den Dernekler Birliği’ne İş Birliği Ziyareti
-
Paşabahçe U19, Gölcük Deplasmanından 3-0’lık Mağlubiyetle Döndü
-
Beykoz’da Bir Kafe Hakkında Şikâyet Üzerine İBB İşlem Başlattı
-
Beykoz Belediyesi Erişilebilir Yaşam Merkezi Öğrencileri: “Birlikte Aşalım Tüm Engelleri!”
-
Beykoz Belediyesi Şirketlerinde İmza Süreci Tamamlanamadı