reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 25 Mayıs 2024 293 Görüntüleme

Beykoz’a bir başkan yardımcısı daha atandı

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, kendisine bir başkan yardımcısı daha atadı. İETT Kurumsal İletişim Daire Başkanı Müfit Yetkin atanan 3. isim oldu.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, kendisine bir başkan yardımcısı daha atadı. İETT Kurumsal İletişim Daire Başkanı Müfit Yetkin atanan 3. isim oldu.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, başkan yardımcılarını atamaya devam ediyor.

Köseler, Bilgehan Murat Miniç ve Taner Aksu’nun ardından İETT Kurumsal Yolcu Hizmetleri ve İletişim Daire Başkanı Müfit Yetkin’i başkan yardımcısı olarak atadı.

Müfit Yetkin kimdir?

Kabataş Erkek Lisesi’nin ardından Anadolu Üniversitesi İktisat ve Aydın Üniversitesi Siyaset Akademisini tamamlayan Müfit Yetkin, 1981-1994 yılları arasında Maliye Bakanlığında memur olarak çalıştı.

Profesyonel iş hayatına Yetkinler Limited Şirketi’nde 1994-2015 yılları arasında yönetici olarak devam eden Yetkin, 2007’den itibaren İletişim ve Halkla İlişkiler Eğitmenliği, 2011 itibarıyla Adalet Komisyonu’nda Gayrimenkul Bilir Kişiliği ve 2016’dan sonra da Maremder’de Yönetim Kurulu Üyeliği yapıyor.

İyi derece İngilizce bilen Müfit Yetkin, Engelliler Derneği Fahri İkinci Başkanlığı, Beşiktaş Kent Konseyi Yönetim Kurulu, Beşiktaş İş Adamları Derneği, İstanbul Yaşam Derneği, TAYGIAD (Tarihi Yarımada Girişimci İş Adamları Derneği) ve Beşiktaş Kongre Üyeliği görevlerinde bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 2020 yılında İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yolcu Hizmetleri ve İletişim Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Müfit Yetkin, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tarafından Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığına atandı.

Adıyaman Gerger doğumlu olan Müfit Yetkin’in 27 Mayıs Pazartesi günü görevine başlaması bekleniyor.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb