reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 25.08.2020 5004 Görüntüleme

MERKEZ HAKEM KURULU İSTİFA ETTİ

Merkez Hakem Kurulu Başkan ve yönetim kurulunun istifası herkes için hatta istifadan haberi olmayan yönetim kurulu üyeleri için bile sürpriz oldu. 2020-2021 sezonunda klasmanlarda yer alan hakem listesini dahi hazırlayan Merkez Hakem Kurulu başkanı Zekeriya Alp Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile görüşmesinin akabinde ani istifa haberi geldi. Sebep olarak Türkiye Futbol Federasyonunun bazı Merkez Hakem Kurulu yönetim kurulu üyelerinden rahatsız olması ve Zekeriya Alp’in buna karşı çıkması dile getiriliyor.

Akabinde Türkiye Futbol Federasyonunun resmi sitesinden yapılan açıklama ile Merkez Hakem Kurulunun Zekeriya Alp’in istifasıyla boşalan başkanlığa Serdar Tatlı getirildi. Serdar Tatlı başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu; Metin Tokat, Kadir Tozlu, Erol Ersoy, Mustafa Kamil Abitoğlu, Hikmet Öksüzoğlu, Mahmut Çetiner ve Ahmet Erdoğan’dan oluştu.

Transfere alışıla gelmiş hızıyla giren ve yeni 7 transferi açıklayan Fenerbahçe’de kaynak sorunu, Vedat Muriqin’in uzun süredir kadrosuna katmak isteyen Lazio ile anlaşılmasıyla çözüldü, bu transferden bonuslarıyla birlikte Fenerbahçe’nin kasasına 20 milyon Euro girecek. Bu para Fenerbahçe’nin derdine ne kadar deva olur, bilinmez. Yine de her ne kadar şampiyonluklara bu kadar alışkın futbolcu transfer etmekle yeni sezon hedefini ortaya koymaya yetiyor.

İlginçtir Şampiyonlar Liginde yarı finale çıkan dört takımdan üçünü Alman teknik adamlar çalıştırması hiç tesadüf değil. Geçen sene de Şampiyonlar ligini yine bir Alman hoca kazanmış olması Almanya’nın son yıllarda yıldızı parlayan teknik adamlar Nagelsmann, Tuchel ve Flick kariyerlerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kazanmaya ve yaklaştılar Hansi Flick Bayern Münih ile ipi göğüslemeyi başardı. Hansi Flick 55 yaşında geçici olarak geldiği Bayern Münih’te oynattığı baskılı futbol ile kalıcı oldu. Neticede bu sezonda Bundesliga Şampiyonluğu, Almanya Kupası ve Şampiyonlar ligi ile kupaları üçlemeyi başardı.

Formula 1, yayıncı kuruluşların ödeme için “15 yarış” şartını öne sürdüğü için Formula 1 Türkiye’yi 2020 takvimine ekleyerek para kaybetmemeyi garantileyecek. Özet olarak yapılan açıklamaya göre 13-15 Kasım 2020 tarihlerinde Formula 1 yarışları İstanbul’da yapılacak.

Herkese, sağlıklı huzurlu ve bol kazançlı günler dilerim.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb