reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 23 Nisan 2019 1973 Görüntüleme

Belediye Başkanı Aydın yeni atamalara devam ediyor

Mazbatasını aldıktan kısa bir süre sonra başkan yardımcılarının atamalarını büyük oranda tamamlayan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, müdürlüklere yönelik yeni atamalar yapmaya devam ediyor.

Mazbatasını aldıktan kısa bir süre sonra başkan yardımcılarının atamalarını büyük oranda tamamlayan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, müdürlüklere yönelik yeni atamalar yapmaya devam ediyor.

Başkan Murat Aydın, daha önce Başkan Yardımcısı olarak kararı alınan Bünyamin Korkmaz ve Feruz Kutsal’ın atamalarını resmi olarak gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Murat Çabuk’u da Fen İşleri Müdürü olarak atayan Murat Aydın, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olarak görev yapan Oğuzhan Kocatürk’ü vekaleten ruhsat müdürü olarak görevlendirdi.Bünyamin Korkmaz (Belediye Başkan Yardımcısı)

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın uzun yıllar Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Bünyamin Korkmaz, 2014 yılında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Özel kalem müdürü oldu. Korkmaz sonrasında bir dönem de TRT Genel Sekreterliği görevini yürüttü. Mali Müşavir olan Bünyamin Korkmaz, aynı zamanda Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanvekilidir.Feruz Kutsal (Belediye Başkan Yardımcısı)

1 Ocak 1961 yılında Erzincan’ın Refahiye ilçesi Pınaryolu Köyü’nde doğdu. Ortaokulu Erzincan İmam Hatip Lisesi’nde, liseyi ise İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldız Tabya İmam Hatip lisesinde devam etti. Daha sonra son sınıftan ayrılarak Gaziosmanpaşa Plevne Lisesi’nde okuyarak mezun oldu. Askerlik görevini Ankara Muhabere Okulu ve İstanbul Davutpaşa Askeri Kışlasında tamamladı. 1981 yılında Trabzon Orman Muhafaza Okulu’na girdi. İki yıl okuyup mezun olduktan sonra çeşitli illerde kamu görevlerinde bulundu. Orman Bakanlığından İç İşleri Bakanlığı’na bağlı bulunan 1993 yılında Kağıthane Belediyesine yatay geçiş ile geçerek zabıta müdürlüğünde 2000 yılına kadar görevde bulunmuş olup,2000 yılında Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde, Zabıta Müdürü olarak göreve başlayıp, 4 Nisan 2014’de başkan yardımcılığına getirildi. Evli ve üç çocuk babasıdır.Murat Çabuk ( Fen İşleri Müdürü)

1983 yılında İstanbul Beykoz’da doğdu. Orta öğrenimini Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bitirdi. 2000-2002 yıllarında Kocaeli Üniversitesi Gemi Makineleri Ön Lisans programını ve ardından 2003-2006 yıllarında Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliğini tamamladı. 2008-2010 yıllarında Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Bölümünde Tezli Yüksek Lisans yaptı. Aynı zamanda C sınıfı İş Güvenliği Uzmanıdır. Evli ve 3 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

İş hayatına 2006 yılında özel sektörde başlamıştır. 2008-2009 yılında İ.B.B İsbak A.Ş de hizmet vermiştir. 2009 yılında Üsküdar Belediyesinde görev almış 2010 yılı itibarıyla Fen İşleri Müdür Yardımcılığı görevini 4 yıl boyunca sürdürmüş ve Müdürlüğünce gerçekleştirilen tüm Alt Yapı – Üst Yapı projelerine Fenni Mesul, Proje Danışmanlığı, Kontrol Amirliği ve Koordinatörlük düzeyinde katkı sağlamış ardından 2014 yılında Beykoz Belediyesine nakil olmuştur. 2014-2017 yılları arasında yürüttüğü Fen İşleri Müdür Yardımcılığı görevinin ardından Ocak 2017 itibariyle Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne atanmıştır.Oğuzhan Kocatürk (İnsan Kaynakları – Eğitim Müdürü ve vekaleten Ruhsat Müdürü)

1987 yılında İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Kanlıca Sedat Simavi İlköğretim Okulunda, lise eğitimini Üsküdar Halide Edip Adıvar (Y.D.A) Lisesinde, lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi bölümünde bitirdi. Üniversite döneminde Avrupa Birliğinin Erasmus Öğrenci Değişim Programını kazanarak lisans eğitiminin 3. Sınıfını Fransa’da “Université de Rennes 1” Hukuk Fakültesinde tamamladı.

Lisans eğitiminin ardından girmiş olduğu KPSS A Grubu sınavında ve 2012 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu kurum yarışma sınavında başarı göstererek Kariyer Meslek grubundan İçişleri Bakanlığı İl Planlama Uzman Yardımcısı olarak Bartın Valiliği emrine görevlendirildi. İl genelinde kamu yatırımlarının izlenmesi ile yatırım ve kalkınma programlarının hazırlanması ile ilgili çalışmalar yürüttü. Çalışmaları esnasında Valilik adına AB Proje irtibat kişisi olarak proje yürüterek bu kapsamda İspanya ve Polonya ülkelerine bir takım ziyaretlerde bulundu. 2014 yılında Vali tarafından başarılı çalışmalarından ötürü Başarı Belgesi ile ödüllendirildi. 2015 yılında kurumlar arası geçiş ile Beykoz Belediye Başkanlığına naklen tayin oldu. 2017 yılında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olarak atanmıştır.

2014 yılında Bartın’da görev yaptığı sırada Bartın Üniversitesi’nde başlamış olduğu İşletme yüksek lisansına devam etmekte olup tez aşamasındadır. İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb