reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 18.08.2018 1232 Görüntüleme

BEDEL

Nasıl ki bizler bu kutsal dünyanın en jeopolitik en önemli merkezi olan Türkiye’de olmanın bedelini ödüyorsak herkes de bir bedel ödeyecektir. Amerika’da o topraklarda yaşamanın, tüm dünyadaki topraklardaki insanlara zulüm ve baskı yapmanın bedelini tabi ki ödeyecektir.
Şunu unutmayalım bedelsiz bir yaşam asla yoktur.
Nasıl ki mazlumun arkasında durmanın ekonomik ve askeri anlamda büyümenin bedelini ödüyorsak, Amerika’da ve İsrail’de binlerce insanın kanına girmenin bedelini kesinlikle ödeyecektir. Bundan en ufak şüphem yoktur.

Bizlerde bu dünya da yaşamanın karşılığında bir bedel ödeyeceğiz. Eğer Rabbimin Eminlerine göre yaşamamışsak da bir bedel ödeyeceğiz. Bu bedel nasıl bir yaşantı sürdüğümüzle ilgilidir.
Sen zannediyor musun bu dünyada istediğimi öldürürüm, istediğime zulüm yaparım, istediğimi alırım, istediğimi satarım. Ölenler ölsün kalanlar bize yeter gibi yaşamın kesinlikle bir bedeli olacaktır.
İçki içeceksin, esrar satacaksın, üç kağıtçılık yapacaksın, hırsızlık yapacaksın, hile yapacaksın, yaptığı işe haram karıştıracaksın ve bir bedeli olmadığını zannedeceksin. AKIL TUTULMASI.
Hem bu dünyada hem ahirette bedeli var.

Kuvvetli, güçlü, akıllı ancak zalim yaşamanın yüzde yüz bir bedeli var.
Kuvvetli, güçlü, akıllı ancak zulüm olmayan bir yaşamanın da bir bedeli var.
Kesinlikle BEDEL ödenecektir. Hem bu dünyada hem ahirette. Gerçek bu.
Rabbimin razı olduğu yaşam sonucunda ödeyeceğimiz bedeller yani mükâfatlar nasip etsin Rabbi

Sevgi ve Saygılarımla

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb