reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 18 Ocak 2018 1959 Görüntüleme

Beykoz Rizeliler Derneği basını kahvaltıda ağırladı

Beykoz Rizeliler Derneği,  Beykoz Yerel Basınını Riva Yolu üzerinde bulunan ŞANA GARDEN’ de kahvaltıda ağırladı.

Beykoz Rizeliler Derneği,  Beykoz Yerel Basınını Riva Yolu üzerinde bulunan ŞANA GARDEN’ de kahvaltıda ağırladı.

Mikail Akyıldız’ın başkanlığındaki Beykoz Rizeliler Derneği, geçtiğimiz günlerde düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde Rizeli olmanın gururunu hem yaşamış hem de yaşatmıştı. Bu amaçla geceye katılan davetlilere basın yolu ile teşekkür etmek isteyen Beykoz Rizeliler Derneği,  Beykoz Yerel Basınını Riva Yolu üzerinde bulunan ŞANA GARDEN’ de kahvaltıda ağırladı.

Kahvaltıya; Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, Dernek Yönetiminden; Ersin Sarıçam, Yalçın Çolak, Çiğdem Özçelik, Hakan Hacıfeyiz, Kemal Fındıkçı, Mustafa Babuz, Sueda Muradoğlu, önceki dönem Beykoz Rizeliler Dernek Başkanlığını yürüten ve aynı zamanda ŞANA GARDEN’ın işletmeciliğini de yapan Haydar Çelik ve ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

Yapılan kahvaltının ardından yerel basın için; “Sizler Beykoz’umuzun ve bizlerin sesini duyuran eksiği varsa tamamlayan yanlışımız varsa düzeltmeye çalışan basın mensubu dostlarımızsınız. Her zaman sizleri derneğimizin ve kendi yanımızda hissettik. Bu nedenle tekrar teşekkür eder çalışmalarımızın ve birlik beraberliğimizin devamını dilerim.” İfadelerini kullanan Akyıldız konuşmasının devamında şunları dile getirdi:

“Sizleri Bu soğuk kış sabahı bu sıcak nezih ortamda kahvaltıya davet etmemin sebebi Beykozlu hemşerilerimize ve Beykozlu olan ve olmayan, ayrıca Beykoz dışından gelerek derneğimizin düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik gecesine katılarak bizleri onurlandıran tüm dostlarıma bir teşekkür etmek içindir.”

“Uzun zamandır yapmayı düşündüğümüz bir geceydi bu gece. Bu güne kadar alt yapımızı yapmaya kendi ismimizi ve faaliyetlerimizi Beykoz Rizelilerin bir derneği olduğunu duyurmaya çalıştık. Hiç bir faaliyetten geri kalmadık, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır dedik, her yaptığımız işin sonrasında daha iyisini yapmaya çalıştık.”

“2018 yılında 4 adet yöresel organizasyon yapmaya karar verdik. Biri bu Ocak ayında yapmış olduğumuz, diğeri yaza doğru çayır festivali olacak. Diğer ikisi tulum kemençeli ikramlı açık hava festivali olacak.

İlkini içinde bulunduğumuz Ocak ayında gerçekleştirdik, sonuç meydanda.  20 gün gibi kısa bir sürede bu geceyi organize ettik ve dostlarımıza hemşerilerimize ulaştık.”

“T.B.M.M giderek bakanlarımıza milletvekillerimize ulaştık. Biz işimizi ciddi tuttuk severek yaptık,  her şeyin en iyisi olsun dedik. Hemşerilerimizden sadece imkanı olan zengin olan değil, imkanı olmayanda böyle güzel bir geceye katılsın diye bilet fiyatlarını 25 TL’ye çektik. Hatta onu da veremeyen olur diye bilet fiyatlarını ücretsiz yaptık. Beykoz’un en ücra kesiminden en zengin kesimine kadar herkes gelsin kucaklaşsın kaynaşsın dedik.”

“Sonuç çok güzel bir gece oldu, her yerde gecemizin güzelliği ve başarısı konuşuluyor. Beklediğimiz buydu bunun için değerli Beykozlu hemşerilerimize bizi bu gecede onore eden gecemize katılan milletvekillerimize ve milletvekili adaylarımıza, savcımıza,  ilçe başkanlarımıza, Beykoz Dernekler Birliği Başkanlarımıza,  İstanbul’un dört bir köşesinden gelerek davetimize katılan RİDEF üyesi Rize Dernek Başkanlarına ve tüm RİDEF ailesine, STK başkanlarımıza O.F.D başkanımıza, Beykoz Futbol Kulüpler Başkanı’na ve kulüp başkanlarına,  Muhtarlar Birliği Başkanımız nezdinde tüm muhtarlarımıza,  Beykoz’umuzun gönüllü basın mensuplarına kendim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına bizleri bu gecede yalnız bırakmadıkları için canı gönülden teşekkür ederim. Bu gecenin kahramanları değerli hemşerilerim ve dostlarım sizlersiniz. Sizler sağ olun var olun. Sizler bize böyle sahip çıktıkça bizler sizin için daha güzel şeyler yapacağız.  Sizleri Allah (c.c.) emanet ediyorum.”

Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız’ın konuşmasının ardından serbest sohbete geçildi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb