reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 5.03.2019 1943 Görüntüleme

ŞENOL HOCANIN RÜYASI

Şenol güneş Beşiktaş takımının başına geçmiş en başarılı hocalardan biri olarak tarihteki yerini almaya hazırlanıyor. Hele hele Şampiyonlar liginde takımını mağlup olmadan guruptan çıkartması bundan sonra ne zaman bir Türk takımına bir daha nasip olur bilinemez. Ancak senelerdir Türkiye Futbol Federasyonu ve Şenol hocanın planı; hocanın milli takımın başına geçmesiydi, tek sorun hocanın Beşiktaş takımını çalıştırıyor olmasıydı.

Bazen Federasyon bazen de Şenol hoca bu işte çekimser kaldılar. Beşiktaş’ta işler iyi giderken hoca başarılarına ilaveler yaptığından milli takım için pek istekli olmadı, ne zaman Beşiktaş’ın şampiyon olamayacağı belli oldu hoca ve Federasyon tekrar ortaya çıkarak hem Beşiktaş’ı hem de milli takımı sezon sonuna kadar çalışması konusunda anlaşmaya vardılar. Doğal olarak Beşiktaş yönetimini de olaya olur dedi. Asıl sıkıntı şimdi başlıyor ve bu süreçte hem Beşiktaş hem de Şenol Güneş zarar görebilir. Bir şekilde hocanın Beşiktaş’tan ayrılması gerekir. Aksi takdirde yarın maç kadrolarının seçiminde tüm oklar hocanın üzerine çevrilebilir ve bu okların hedefi haline gelir. Dolayısıyla bu ilişkinin tatlıya bağlanarak bitirilmesidir. Yoksa hoca ile sezon sonuna kadar devam edilmesindeki ısrar nedendir.

Abdullah Avcının milli takımın başından nasıl alaşağı edildiğini hepimiz biliyoruz, ancak bu Abdullah Avcı 4 sezondur takımını şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak koşturuyor ve bu sezon bunu yakalamak üzere Galatasaray ile arasındaki puan farkı 8 olmuş ve daha da açılacağa benzer. Kendilerini dev aynasında gören büyüklerin halini ise hep beraber izliyoruz.

Beşiktaş ile dramatik olarak 3-3 berabere kalan ve geçtiğimiz hafta sonu son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alan süper ligin başarılı ekiplerinden Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe sonunda diplerden kurtuldu ve şu anda 5.nci olup Galatasaray’ın Türkiye kupasını alması halinde Avrupa’ya gitme hayalleri kuruyor.

15 atletimizin yarıştığı ve Glasgow‘da yapılan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında 60 metrede Milli atletimiz Emre Zafer Barnes 6,61’lik derecesiyle ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Atletimiz büyük organizasyonlarda çok nadiren elde edilen başarılardan birini elde ederek ulusumuzu gururlandırmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonuna gerçekten hiçbir değer katmayan ve milyonlarca Euro’yu har vurup harman savuran başkan Demirören sonunda görevinden istifa ederek ayrıldı, ülke futbolu için hayırlı olmasını diliyorum.

Hepinize sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı günler dilerim, hoşça kalın.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

VEFA, SAMİMİYET VE İHANET

VEFA, SAMİMİYET VE İHANET

Tema Tasarım | AnatoliaWeb